![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
El e in fiecare dintre noi, deci raportul de care vorbiti dumneavoastra exista fie ca vrem/stim asta ori nu. Nu are rost sa va intreb de ce insistati sa credeti ca eu si tatal meu suntem nedemni de dragostea si iertarea Lui, caci eu il simt langa mine si nimic din ce spuneti nu-mi poate lua asta. Le multumesc inca o data celor care il vor pomeni pe tatal meu in rugaciunile lor. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne-ajuta.
|
|||
|
|||
|
Facă-se voia Domnului cu tatal tau si cu tine si fie ca Maica Domnului sa va mangaie in aceste clipe grele!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnezeu sa-l miluneasca pe Niculae, oricine ar fi si oricum ar fi si toate sa-i fie spre mantuire si viata vesnica binecuvantata. |
|
|
|||
|
|||
|
Fie ca Domnul Dumnezeu, Care este un Dumnezeu al celor vii, sa il tina in viata si sanatate pe robul Sau Niculae, tatal Danielei, si fie ca viata aici, in Valea Plangerii, sa ii fie spre mantuirea si fericirea celor drepti! Amin.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciune pentru tatal meu | Tina06 | Rugaciuni | 26 | 07.10.2014 23:56:21 |
| Sa ne rugam pentru Nicoleta! | laurastifter | Umanitare | 20 | 24.09.2012 17:32:13 |
| Ajutor umanitar pentru 6 copiii si tatal lor... | nutzy | Umanitare | 297 | 07.10.2009 22:05:47 |
| Sa ne rugam pentru Catalina | patinina34 | Umanitare | 17 | 28.07.2009 03:09:09 |
|
|