![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Să se bucure și ochiu' nost' cu informația asta scrisă pe undeva, se poate? Mulțumesc anticipat pentru link.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, omule, tot bacterii sunt, doar ca diferite de stramosii lor. asa cum ursu polar e un urs brun modificat, adaptat la conditiile polare. asa cum elefantii sunt tot niste mamuti, dar modificati si adaptati. mamutii care nu s-au adaptat au disparut. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este o anume informație pe un anume link. Verificați-vă dogmele în lumina Cuvântului lui Dumnezeu și vedeți care nu e biblică. Apoi încercați să renunțați la ele și vedeți cât e de greu...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altă abureală tristă. Păcat.
|
|||
|
|||
![]()
Tristă e, dar nu e abureală. Și da, este și păcat...
|
|
|||
|
|||
![]()
omu se refera la faptul ca spusele "sfintilor parinti" devin litera de lege, dogma.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Și n-ar fi nimic rău în asta dacă anumite dogme (cele la care am făcut trimitere) ar avea și suportul Cuvântului lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca te referi iar la Biserica Catolica, ti-am spus ca noi suntem Biserica ortodoxa, nu avem treaba nici cu talibanii, nici cu catolicii. Pe catolici ii consideram plecati acum 1000 de ani din Biserica, nu am mai avut treaba cu ce greseli au facut ei de atunci.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|