![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vreau sa pun paie pe foc, dar nici nu vreau sa ma fac ca nu vad focul. Iertare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu te mai obosi sa-mi raspunzi, eu nu mai continui, nu are sens, ai dreptate, si tu si toti ceilalti..." |
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate, Ovidiu. Acum îmi dau seama ca nu am tinut seama de cele de mai sus, dar mai este si alt motiv: consider ca evolutionismul este foarte "toxic" pentru omenire, si ma îngrozesc la gândul ca generatiile mai tinere cred în el. Nu-si dau seama ca este o capcana a celui rau si a celor care sunt în slujba aceluia, asa încât, de câte ori vine vorba despre evolutionism, sar ca arsa si nici de data asta nu am vrut sa pierd prilejul de a-l combate. Astfel, mesajul meu se adreseaza nu doar lui wassabi, ci oricui ajunge sa citeasca aceasta discutie.
Last edited by Adriana98; 26.03.2012 at 19:13:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Ro stiu ca am invatat despre evolutie la istorie, insa nu s-a pus accentul prea tare pe aceasta teorie, nu s-a batut cu pumnul in masa ca ar fi adevarul. In schimb aici, in Canada, evolutia a fost studiata destul de intens si detaliata, nici nu se punea problema ca ar fi doar o teorie si ca ar fi si alte variante. "Noi am aratat asa in trecut,plin de par si cu bate in spate"."Noi traiam in copaci". "Noi avem urmas comun cu maimutele" si cate si mai cate, asa mare accent s-a pus..ei, m-am enervat si am renuntat la curs :)) am avut optiunea asta; initial eu credeam ca voi invata despre psiholiogie,filozofie si logica, nu despre evolutie.In sfarsit. Te duci la scoala sa inveti mai multe, dar defapt vii acasa mai prost. [vorba vine.] |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Daca ai sti ce greu îi este omului sa-si faca ordine în minte dupa ce a adunat o multime de "informatii" inutile, ba chiar daunatoare ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
azi am luat decizia :nu mai fac donatiii nici la BOR nici la BRC (m-am convins si cu biserica catolica are aceleasi bube ca si BOR)nici la alta biserica evanghelista sau de care o fi.taxa care o dadeam la BOR /ajun craciun/ajun boboteaza sau banii pt acatiste vor merge la bolnavii de cancer sau cumpar alimente la familiile sarace cu multi copii.Doamne iarta-ma !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La rându-mi, multumesc si eu pentru Lumina lina. Tocmai am ascultat înregistrarea cu Pr. Constantin Necula din si despre Duminica Ortodoxiei, care mi-a mers la inima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă bucur că a fost de folos...găsești și la audio înregistrări...de asemenea filmul Ostrovul îl recomand.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|