Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2012, 10:49:31
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
Am zis PP si ND. Adica Partidul pentru Patrie si Noua Dreapta, ambele partide nu au voie sa participe la alegeri ptr.ca nu au nu stiu cate semnaturi.
aoleu, astia sunt neo-fascisti???
Reply With Quote
Vechi 28.03.2012, 10:50:40
Banned

Implicit

Citat:
Asa au zis duhovnicii din Rusia si Grecia, ca doar nu am scos de la mine.
Si nu poti compara Rusia,Grecia cu America. Presedinti buni? care din ei? toti au fost masoni. toti.
Corect, dar si presedintii Greciei, Rusiei, Romaniei tot masoni sunt/au fost.
O sa intelegi cum stau treburile in politica cand vei creste mai mare.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2012, 10:58:36
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Corect, dar si presedintii Greciei, Rusiei, Romaniei tot masoni sunt/au fost.
aici ai dreptate
Reply With Quote
Vechi 28.03.2012, 11:03:30
Banned

Implicit

Citat:
Nu am zis ca Vadim ar fi fost mai bun. Am zis ca ar fi trebuit sa iasa el, insa alegerile au fost numai oficial in mana poporului. Intelegi? Pe romaneste, s-au furat alegerile. Putina cercetare si ai sa vezi ca asa a fost. Am zis, mi-a zis tata cateva chestii si am mai citit si eu si cam asa a fost.
Nu avem de unde sa stim; eu unul nu cred deoarece Iliescu a fost foarte popular iar Vadim era greu sa se impuna in acei ani deoarece cam toti stiau ce fusese el in trecut, dar cel mai important este ca Iliescu avea sprijin extern rusesc (pe care l-a cautat si Geoana), insa Vadim, nu. Iliescu a fost omul Moscovei. Atunci, in timpul acela. Acum am iesit din raza de influenta a rusilor si am intrat in cea a americanilor. Tot rau este, acum ne fura altcineva.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2012, 16:24:00
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Asa au zis duhovnicii din Rusia si Grecia, ca doar nu am scos de la mine.
Si nu poti compara Rusia,Grecia cu America. Presedinti buni? care din ei? toti au fost masoni. toti. SUA a fost tara creata de masoni,pentru ei. Si nu stiu de ce ti se pare ca e asa bine in SUA, cand e departe de a fi asa. SUA incepe incet incet sa tinda spre totalitarism combinat cu fascism. Canada de asemenea. Si spre deosebire de Rusia si Grecia, SUA nu a fost niciodata stat ortodox. Cei care vor plati cel mai mult vor fii ortodocsii, ptr ca ei au avut aceasta perla pretioasa, numita ortodoxie, au stiut Adevarul si nu l-au pretuit. E mult de spus.

Nu am zis ca Vadim ar fi fost mai bun. Am zis ca ar fi trebuit sa iasa el, insa alegerile au fost numai oficial in mana poporului. Intelegi? Pe romaneste, s-au furat alegerile. Putina cercetare si ai sa vezi ca asa a fost. Am zis, mi-a zis tata cateva chestii si am mai citit si eu si cam asa a fost.

Am zis PP si ND. Adica Partidul pentru Patrie si Noua Dreapta, ambele partide nu au voie sa participe la alegeri ptr.ca nu au nu stiu cate semnaturi. Pentru patrie este cred ca a doua s-au a treia oara cand nu are dreptul de a intra in alegeri, desi e partid din 1993.

http://www.pentrupatrie.ro/
De Noua Dreapta am auzit! Ce partid e Partidul pentru Patrie?
Reply With Quote
Vechi 28.03.2012, 16:38:55
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Ce partid e Partidul pentru Patrie?
ceva in genul fostului partid "Totul pentru tara"
Reply With Quote
Vechi 23.05.2012, 18:21:18
eeaotly eeaotly is offline
Member

Data înregistrării: 15.02.2011
Locație: Romania
Implicit Dumnezeu îți dă dar în pungă nu-ți bagă

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
si e vina lui Dumnezeu ca acei copii mor de foame sau e vina semenilor lor indiferenti si a guvernului lor? Si la noi in tara sunt destui copii care mor de foame. Tot Dumnezeu e de vina? Ce-ai vrea sa vina Dumnezeu sa-ti bata la usa si sa-ti dea de mancare si tu sa nu faci NIMIC? Ne-a asezat intr-o tara in care curge "miere si lapte". E vina nostra daca nu stim sa ne gospodarim tara si ca alegem conducatorii care ne tot fura de atata amar de vreme si noi tot pe ei ii votam. Dumnezeu l-a pus pe Iliescu de 3 ori in fruntea tarii? Sau pe Basescu de 2 ori? Cred ca stii ce "mult bine" ne-a adus guvernarile lor. Tot Dumnezeu este cel care ne baga E-uri in alimente? Ne facem rau cu mana nostra si dam vina pe Dumnezeu
Așa e. O vorbă bătrânească spune: "Dumnezeu îți dă, dar în pungă nu-ți bagă". Ți se oferă niște posibile oportunități, niște posibile bucurii și bunuri, dar nu va veni El să suflece mânecile să facă treaba în locul tău. Și nici nu te va obliga să râzi atunci când nu-ți arde a glumă. El îți dă, iar tu-ți oprești ce și cât îți trebuie. (Că uneori te lăcomești ori te zgârcești, e altă treabă).

Dumnezeu îți dă mere în pom, dar tu trebuie să faci compotul.
Dumnezeu îți dă viței de la vacă, dar tu trebuie să-i dai fân și să-i porți de grijă.
Dumnezeu îți dă pui la cloșcă, dar tu trebuie să le asiguri mălaiul.
Dumenzeu îți dă copil de la nevastă, dar tu trebuie să-i dai să mănânce și să-i asiguri educația.

Dar Dumnezeu nu-ți impune nici cât să mănânci, nici câți viței, pui sau copii să ai. Dimpotrivă, îți cere să fii cumpătat și planificat în toate. Dacă tu ști că nu ai putere sau timp să faci compot din toate merele, ce rost are să te lăcomeșți ori să fii nepăsător? Mai bine chemi vecinii, și le dai și lor mere. Ba mai lași și copacului câteva mere, pentru că mai sunt și alte ființe decât noi care au nevoie.

La fel, dacă ști că nu poți ține un vițeluș, e păcat să-l lași să se chinuie de foame sau să te chinui tu cu el. Mai bine îl vinzi la altul și mai faci un ban. Cu puii sau copiii la fel. Ai câți ști că poți îngriji și-ți poți permite - în termeni de bani, efort, timp, atenție etc. E loc sub soare pentru toți și toate atâta vreme cât ne cunoaștem limitele și știm cât să ne întindem.

Și e de datoria noastră să luptăm permanent pentru îmbunătățirea traiului nostru, a semenilor și a viețuitoarelor din juru-ne, nu să stăm să ne pice din cer. De picat, ne pică, dar materie brută. Fără mâna care să șlefuiască, diamantul nu face doi bani.

Pe "deștepții" pe care i-am avut până acum la guvernare, noi i-am pus, și am arătat astfel că deocamdată mâna noastră nu știe bine a mânui uneltele numite: vot, petiție, plângere, miting, revoluție. Nu avem încă curaj să ne slefuim țara, să-i alungăm mizeria de pe chip, s-o facem să strălucească. Noi ne complacem într-un fel de fatalism mioritic neproductiv.
Vechi 28.05.2012, 13:34:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eeaotly Vezi mesajul
La fel, dacă ști că nu poți ține un vițeluș, e păcat să-l lași să se chinuie de foame sau să te chinui tu cu el.
Mai bine îl vinzi la altul și mai faci un ban.
Bun, cu vitelusul am inteles.
Ce se intampla daca vine un copil neplanificat?
Cum se aplica metoda vitelusului in cazul lui?

Citat:
Cu puii sau copiii la fel. Ai câți ști că poți îngriji și-ți poți permite - în termeni de bani, efort, timp, atenție etc. E loc sub soare pentru toți și toate atâta vreme cât ne cunoaștem limitele și știm cât să ne întindem.
Hehe, suna bine in teorie, daca omul ar fi matur si responsabil si cu discernamant in a sti care este diferenta intre a vrea si a putea.
Din pacate, asa cum viata demonstreaza de cele mai multe ori "nu pot" este de fapt sinonimul lui "nu vreau".

Cu un copil sau chiar doi, e clar ca nu are cine sa-ti plateasca pensia.
Sau chiar si mai multi daca nu le oferi si o educatie sanatoasa, nu invata si nu exceleaza in nimic.
Sau daca faci doar unul si acela se pierde pe drumul vietii, de ce te plangi ca ai fost om corect si ai facut in viata tot ce ai putut si nu ai ceea ce chipurile ai merita?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La multi ani! Patrie si Credinta Diverse Sarbatori 1 30.08.2011 18:06:20
La multi ani! mara2008 Generalitati 8 08.11.2008 17:32:06
La multi ani ! cristiboss56 Diverse Sarbatori 0 30.08.2008 17:05:03