![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta cu sarbatorirea invierii in ziua duminicii, este doar un pretext, o justificare. V-ati trezit pazind o zi despre care Domnul nu a zis nimic si aveti nevoie de motivatii pentru acest lucru. In realitate, nu aveti nici o treaba cu credinta in revenirea Domnului si invierea mortilor (care sunt adevaratele manifestari ale credintei in Invierea Domnului - asa cum ne arata Sfintii Apostoli, in Sfanta Scriptura). Credinta in Invierea Domnului se verifica dupa cat de mare este credinta in revenirea Sa si invierea celor morti in credinta. Nu are nici o treba cu o zi inventata de oameni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Participarea la discuție dovedește altceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Entuziasmul nostru a mai scăzut, noi (toți adventiști) participăm la masa Lui doar o dată pe trimestru (nu mă întrebați unde scrie, că vă dau același răspuns), dumneavoastră (toți ortodocșii?) în fiecare duminică. Rezultatul se vede din avion. Și când spun asta nu trec cu malițiozitate în revistă starea morală, ci învățătura. Nu oamenii, ci dogmele. Și asta e grav de tot... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apostolii care savarseau frangerea painii zilnic nu erau sub indrumarea Duhului Sfant pe care tocmai il primisera? Ce, faceau lucrul acesta de capul lor? Asta arata ca voi nu sunteti sub indrumarea Duhului Sfant |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apostolii își vindeau averile și aveau toate în comun, ce făceau lucrul acesta de capul lor? "Asta arată că voi nu sunteți sub îndrumarea Duhului Sfânt" Îți convine fraza? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asta a fost o "agapa", o masa de dragoste pe care crestinii le faceau in orice zi, nu se celebra ceva anume. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai văzut tu vreun sectar să facă asta?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da, amish |
|
||||
|
||||
![]()
Corect, ai dreptate.
Da' d'aci, autohtoni?
|
|||
|
|||
![]()
Da, chiar fără să fie călugăr. Dar acum hai să fim serioși! 0,01% din masa credincioșilor e o cifră semnificativă?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interpretarea Scripturii | ancah | Secte si culte | 78 | 20.11.2011 15:33:47 |
diferente intre calendarul patriarhal si cel de pe site | kristy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 19.11.2011 21:23:51 |
Ce diferente sunt intre catolicism si ortodoxie? | Bast-et | Generalitati | 18 | 16.10.2010 23:56:19 |
Diferente intre oameni | CM | Generalitati | 68 | 18.07.2009 14:58:04 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|