29.03.2012, 21:34:57
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de ecaterina7
va multumesc pentru tot ce ati scris!
in fiecare zi ma intalnesc de atatea ori cu ispitele, cel putin in peroada posturilor este crunt, simt ca imi vin numai ganduri rele de la vrajmas, sunt ispitita de fel si fel de situatii, sunt provocata la cearta, mi se probeaza rabdarea, se profita de faptul ca tac, mai mult sunt presata, recunosc ca imi este foarte greu si de multe ori ma supar, mai zic zic si eu cate ceva, la serviciu imi este cel mai greu, am in jurul meu numai oameni care vor multi bani, care ar face orice pentru a-i avea, care ar trage pe tine zi si noapte ca sa muncesti sa castige bani, iti promit marea cu sarea pana se vad aranjati, apoi iti arunca praf in ochi. stiu ca drumul spre mantuire este foarte greu si ca trebuie sa rabd mult, insa aici sunt incercata zilnic, ma gandesc ca poate nu jobul e de vina ci faptul ca de cand sunt aici am inceput sa merg in fiecare duminica la biserica si sa tin posturile (e o coincidenta), ma gandesc ca poate sunt ispitita de diavoli, nu le convine, nu stiu ce sa cred, ma rog bunului Dumnezeu sa aiba grija de mine si de sufletul meu.
cum ati spus si voi, nu nominalizez ca nu mai tin minte, dupa o perioada de 'bine' vine ceva rau, dar nu-i bai pentru ca dupa perioade mai grele Dumnezeu imi mai da cate un semn ca toata munca asta nu e in zadar si ca ma iubeste, ca apreciaza stradania mea.
Doamne ajuta!
|
Ma regasesc in cele scrise de tine , si sunt convins ca multi se regasesc in cele postate aici , dar sa ne bucuram ca suntem incercati , suntem supusi multor teste (examene ) , caci numai astfel ne intarim , ne maturizam , cu toate ca nu de putine ori nu luam nota de trecere . Important sa nu dezarmam , sa nu deznadajduim , ci sa invatam din fiecare esec , din fiecare gresala ! Siontac , siontac , sunt sigur ca vom promova la sfarsitul vietii . Sa gandim pozitiv , si cel mai important sa ne punem nadejdea doar in Dumnezeu , caci daca Il vom dori pe El , si El ne va dori pe noi , cu siguranta !
Post binecuvantat !