![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus ca nu are echipa, pe cine sa puna la guvernare? Pe pedofilul Doru Iuga? Da... nu mai poate de smerit ce este cu iahturi, masini si alte cele. Cu astfel de pesonaje vreti sa ne asociem si sa votam, care nu merg decat dupa profit, ca de aia se baga si in politica, si vrea sa candideze, a vazut ca nu ii mai merge cu televiziunea si de "smerit" ce este vrea sa atace premiul cel mare presedintia. Ce cantarete si talente? Trei de un leu, ce emisiuni, ce senzational? Ca a mintit poporul cu serialul Elodia, care cred ca nici nu a existat pana la urma daca nu i s-au gasit osemintele, probabil ca totul a fost o inventie ca sa faca el rating. Prostii s-au uitat la toate serialele lui, facute pentru ca sa se imbogateasca el, prostii l-au crezut si acum mai vor sa il si voteze ca sa faca mai multi bani, lacomia sa este mare. A invitat numai oameni de joasa speta in emisuni, vrajitoare, curve gen Magda Ciumac, snoabe gen Zavoranu, puscariasi scapati de la ocna, si multi altii. Si acum cine credeti ca merge sa il sustina? Cum puteti apara un om care a invitat-o non-stop pe mahalagioaica Nikita sau pe parvenita scandalagioaica Bahmuteanu, pe travestitul Naomi etc, numai ultimii oameni din societate. Nu aveti ochi sa vedeti? Cum sa sustineti un om care este apropiat de-al pedofilului Iuga care a si facut inchisoare? Sau care da pe post propaganda religioasa sectara. In fine, ar mai fi multe de spus dar vad ca nu am cu cine, discutia nu are sens. Daca il iubiti asa de mult ar trebuie sa va inscrieti in partid si sa il votati, nu sa ii mai faceti propaganda pe forum. Si a-propos, cred ca e si tigan. Last edited by TunsDiana; 29.03.2012 at 20:34:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 29.03.2012 at 21:27:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi astea sunt timpurile: din '47 până azi, ei sunt parveniții care de 66 de ani ne falimentează la toate capitolele... terorizându-ne și distrugând esența neamului românesc, ei sunt impostorii și nemernicii și netrebnicii. Iar față de viclenii ăștia care ne-au căpușat și distrus de 66 de ani sub teroare și în ultimii 20 de ani prin diversiune și viclenie, față de ei oamenii simpli care apar pe OTV sunt super inteligenți și culți și complet nevinovați... Mă mir cum voi vedeți mereu viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc stop?! Și v-am zis că nu există niciun glob de pământ... Iar Dan nu s-a mânjit pe mâini și nu s-a murdărit pe haine iar iahtul e doar un simbol că nu a fost pe el niciodată... i-a trebuit ca să aibă acces și el în lumea lor, în lumea snobilor ca să-i cunoască ce le poate capul și să le desconspire spurcăciunile cele înalte și snoabe. E țigan sau nu asta nu știu, dar dacă e, atunci e țiganul cel mai rromân! E un brav român. Deci din '47 și până azi au suit la putere, au parvenit toți impostorii și derbedeii și proștii și răii și credulii îndobitociți și puși pe căpătuială... uscăturile și gunoaiele... despre ei e vorba și nicidecum de oamenii simplii din popor care apar pe OTV cu tot felul de probleme și necazuri și talente. Last edited by vsovivi; 30.03.2012 at 11:54:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și am zis că nu e nimic umilitor ca să apară regele pe OTV, căci Domnul, regele și poporul sunt una! Nu vedeți cum se luptă toți ca să-i stopeze ascensiunea fulminantă a regelui și a lui DDDirect? Vor sfârși furându-l copios în alegeri, dându-i un procent de 15% și apoi îl vor folosi în interesele lor... la USLȚNCD mă refer dirijat de serviciile din umbră și de președinții de 'onoare'... iar noi vom tăia frunzăverde la câini... că nici de mâncare nu vom mai avea nimic căci salariile tot scad emițându-se monedă cu paritate dolar-euro-liră iar salariile băieților deștept și speciali cresc mereu iar ale prostimii doar procentual, ca nouă se ne crească cu 10 lei iar lor cu 1000 lei mereu. Nu că e mișto de tot tactica asta de spoliere a salariilor populației și de mărire a discrepanțelor dintre profitorii speciali și bugetarii de rând? Știi cine a impus-o? Iliescu-Văcăroiu-Isărescu-Stolojan... și toți ceilalți juriști și avocați și procurori ce vin din comunism. Ei ne-au spoliat chiar și de sărăcia acumulată sub Ceaușescu... au venit și au spulberat toate economiile oamenilor iar apoi lor și-au dat de toate prin introducere de monedă... Ne-au tocat și ne-au distrus... iar când a venit Boc să repare situația ca să nu ajungem mai rău ca Grecia au încercat să-l dărâme de 13ori prin moțiune de cenzură și boicot parlamentar și la curtea constituțională... dar n-au reușit. Iar acum se pregătesc să vie la putere... ferească-ne Dumnezeu de buba roșie, că e mai rea decât buba neagră! Last edited by vsovivi; 30.03.2012 at 12:08:55. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce scoți din context... e un simbol, un bilet de intrare în cercurile snobilor... el n-are nevoie, sau nu vezi că e nonstop pe OTV? Și-a luat iaht și mașină tare ca să îl ia ăștia în seamă... și oricum și le-a luat din banii câștigați de el în economia liberă, la privat... și nu ca ceilalți furând de la stat și spoliind populația. De ce nu vedeți voi deifernețele? Cine vă orbește mereu? Omul roșu cu flașneta?
Last edited by vsovivi; 30.03.2012 at 12:18:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai am spus mai deunazi, ca nu ma prezint la vot, mai castigata sunt daca fac orice altceva.
In trecut, influentata de ziare, televiziuni, oameni am tinut cu PSD-ul dar cand am vazut ca nu au reusit sa il dea jos pe Basescu din cauza tradarilor din propriul partid., i-am scos de la inima. Plus ca am observat ca Ponta s-a dat cu Ungureanu. Plus, sa nu mai vorbim de dezastrul din tara, industria distrusa, pentru asta nu ar trebui iertati. Vadim mi-a placut intr-o vreme pentru ca este un om cult spre deosebire de altii, si tine la oamenii nevoiasi, pe de alta parte e cam ticnit si se cam contrazice in declaratii, dupa ce la inceput era impotriva ungurilor si evreilor, apoi s-a asociat cu evreul Nati Meir care acum este la inchisoare, nu prea a facut nimic in Parlamentul European, a tot absentat, nu stiu ce ma face sa cred ca nici aici nu ar face mare lucru. Becali este credincios, lucru care imi place, a ajutat si oamenii, dar este incult, badaran, si nici el nu a facut mare branza la Bruxelles. Basescu, in nici un caz, nici nu cred ca mai are dreptul sau daca mai vrea sa candideze. Din 2004 de cand a ajuns presedinte nu mai urmaresc politica, mai bine zis ce au facut el si partidul lui pentru ca imi displac total. Oricum parerea mea este ca toti sunt o apa si un pamant, am mai spus-o din surse sigure iti spun, ca ei doar pe sticla si la nivel teoretic sunt in opozitie, in realitate toti sunt mana in mana, inclusiv PRM-ul cu UDMR-ul sunt prieteni la catarama, la petreceri si cumetrii, la furtisaguri etc. etc. ce sa mai vorbesc de PSD si PDL am avut un profesor care a lucrat intr-un minister si care ne-a povestit cum merg lucrurile in interior. Poate daca ar fi iar monarhie constitutionala, un rege si o echipa de oameni competenti, sau macar niste oameni credinciosi, chiar si oameni din Biserica mi-as schimba parerea despre conducatorii tarii, chiar si un partid legionar, nu mi-ar displace sau un partid nationalist gen Noua Dreapta, eu stiu? D-voastra cu cine veti sau ati vota? Last edited by TunsDiana; 30.03.2012 at 12:28:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici cum îl distrug! Și sigur că el e vinovatul, nu-i așa? Oare ce urmăresc ei defapt?... 'Băieți buni' care ne distrug non stop de 66 de ani? Să ne dea borșul și să fim și noi roșii și cu pitici roșii pe creier și să ne pape buba roșie... sau ce altceva urmăresc ei? Ce vor ei de la creștini și de la popor? Știam eu că eșit USL-așe păcălită de fiii de nădejde ai 'poporului'. Se simte pătimășia și otrava lor din ceea ce spui... te-ai schimbat dar te iei încă după ce-ți place și nu după faptele reale cinstit judecate... deci îi judeci pe unii și pe alții după cum îți place și cum ți se pare... și se vede că-ți place snobismul roșu și parvenit că altfel n-ai putea să rămâi oarbă la atrocitățile suferit de poporul român în ultimii 66 de ani din pricina lor, și surdă la strigătul copiilor din ultimii 20 de ani. Last edited by vsovivi; 30.03.2012 at 12:34:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|