![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conducatorii au o anumita putere pe pamant ,fac si desfac indirect destinele multor oameni,pentru ca Dumnezeu le da aceasta putere. Noi nu ne rugam pentru ei doar ca persoane:Basescu,Iliescu,Ceausescu ( in paranteza fie spus ,aceasta are si un rol de crerstere duhovniceasca pentru noi,caci ne invingem astfel aversiunea ce o avem fata de : basescu ,iliescu etc) Ci ne rugam pentru a arata prin asta ,ca recunoastem ca toate ocarmuirile vin de la Dumnezeu,si ca in El ne punem speranta. Caci daca nu vom respecta conducatorii pamantesti ,cu sceptrul lor de tinichea,cum oare vom respecta Conducatorul intregului univers, al carui sceptru este Adevarul. |
|
|||
|
|||
![]()
Un titlu paralel cu cel din thread....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de unde stim ca conducerea este de la Dumnezeu, pe ce ne bazam in Scripturi, Noul Testament, pe Sa dam cezarului... si altceva? Eu va intreb cum poate o conducere sa fie de la Dumnezeu cand face rau oamenilor? Pentru ca Dumnezeu nu face rau oamenilor, El este Iubire. Atunci de unde este aceasta conducere daca face rau? Cine este tatal raului? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt unu. Dar daca multiplicam ura cu 20 de milioane , vom avea o tara care isi uraste destinul,in loc mai degraba sa se pocaiasca,si sa aiba incredere in Dumnezeu Daca noi ne vom ruga pentru cei care nu ii agream, atunci linistea va patrunde in sufletul nostru,lumina se va imprastia prin multimea credinciosilor , si Dumnezeu ii va lumina si pe acesti prea lumesti conducatori. Prin incredere ,astfel miscam lucrurile Aceasta e puterea lui Dumenzeu ,imprastiata prtin Biserica. In alta ordine de idei,in VT , Dumnezeu face ca sortii sa cada pe David,si acesta sa fie ales imparat ,deci Dumnezeu nu e strain de conducatori. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va multumesc pentru raspunsuri, ies ca e tarziu si deranjez. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alti romani nu s-au dus la vot etc. Nu e oare lipsit de bun simt sa punem in seama lui Dumnezeu ce am facut noi? Daca acei romani de l-au votat pe dl Basescu ar fi fost mai smeriti macar,probabil ar fi observat inselaciunile evidente ale dlui Basescu. Si eu am votat in primul tur cu Basescu,asta e alegerea care am facut-o ca am fost plin de mandrie si superficial si acum trag "foloasele" la cum am votat. Dl Basescu acum e un om inselat de draci care pune in pericol pacea din regiune cu absurditatile sale spre exemplu mai recent s-a luat la cearta cu Bulgaria,a incercat sa puna bete in roate aderarii Serbiei la UE etc. Eu am mai vorbit cu unii turci si multi din ei erau inselati de draci cu un fanatism ultra-nationalist iar dnul Basescu e juma turc,dupa mama.Si mentalitatea asta absurda a dlui Basescu de ultra-nationalism,de care sufera si domnia sa o impune si poporului roman. Eu nu am nimic cu cineva ca e turc sau juma turc,problema e ca dl Basescu e sub insuflarea dracilor si prin politica sa invrajbeste romanii,adica pe unde apare domnia sa apare si dezbinare etc. Asta e semn ca domnia sa se afla sub influenta dracilor. Nu mai zic cum a dezbinat oamenii la Rosia Montana,ca unii vor sa se faca exploatarea aurului pe acolo,altii nu si uite asa a iesit dezbinare intre oameni de acolo. Nu stiti cum au cucerit turcii din acea vreme Constantinopole si odata cu asta ce mai ramasese din Imperiul Bizantin? Pai au platit pe careva sa tradeze,sa lase portile cetatii deschise.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 09.04.2012 at 21:35:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Da,sigur,am fost prosti ca l-am votat pe Basescu. Si pe cine era sa votez? Ce alte variante aveam? Pe Geoana (adica PSD)?? NU,MULTUMESC!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu in toate ,slujind tuturor . Ieri pt Ceausescu,azi pt Basescu si maine pt Antonescu ,sa ne rugam,ei sunt doar instrumente in mina lui Dumnezeu , si care este singurul Stapin a toate . O lume fara stapinire ar cadea in haos si ar fi o lume a orgoliilor nemasurate. |
|
|||
|
|||
![]()
De 20 de ani s-a creat iluzia ca romanul alege raul cel mai mic.
Si romanul a crezut asta. Si s-a dus cuminte la vot crezand ca face ceva bun. Singura data cand a avut indrazneala sa NU mearga la vot a fost cu votarea noii Constitutii. Lucrurile au fost aranjate pana la urma si romanul a pierdut inca o data, dar daca ar fi perseverat pe linia asta, ceva putea fi altfel acum. Nu stiu cum, dar probabil ca ar fi fost. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Distrugerea naturii ! | cristiboss56 | Teologie si Stiinta | 7 | 02.09.2011 10:02:48 |
Distrugerea bisericilor crestine din Kosovo de catre albanezi | Nevrednicul | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 24.07.2009 19:46:46 |
manastiri din vestul tarii | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 9 | 15.09.2008 14:36:29 |
Distrugerea trecutului continua | Stefan500 | Generalitati | 6 | 21.08.2008 23:02:06 |
manastiri din vestul tarii | angeltm | Pelerinaje la locuri Sfinte | 6 | 22.03.2008 19:56:43 |
|