Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2012, 23:59:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
In general, nu prea cred in conspiratii si cabale oculte,facute (doamne, de catre cine,si cu ce scop ???) in vederea ponegririi si defaimarii cuiva (iarsi revine intrebarea: in ce scop ???).
Chiar ti se par astea intrebari asa dificile?

Citat:
Nu am dovezi stiintifice,care sa ateste compet, veridicitatea inregistrarii prezentate,dar,singura marturie,subiectiva,dealtfel, ce pot sa o aduc,e ca, ascultand cu mult inainte inregistrari(de data asta si video,spre linistea unora !) cu respectivii parinti,protagonisti ai inregistrarii,imi pare ,mie unei umile persoane umane, ca inregistrarea pusa in discutie e cat se poate de autentica !!!
Autentica dupa tonul vocii sau autentica dupa cum ar trebui sa fie vorbirea sau gandirea respectivilor dupa cum se pune problema f. ortodox aici.

Citat:
In final, ceea ce as mai vrea sa precizez, e ceea ce spuneam intr-o postare anterioara :
ca ,inregistrarea ,e motiv de sacandal si poticnire,numai pentru persoanele care nu reusesc sa inteleaga fenomenul religios la un nivel mai inalt si mai amplu !!!
Sigur, si te-ai gasi tu ala intelept..vizionarul..

Citat:
Poate, fortand registrul hermeneutic,am putea sa interpretam, in mod pozitiv aceasta inregistrare problematica, ca pe un test de comprehensiune inter-umana si teologica, la care ne supun parintii,pentru a ne da seama de nivelul atins ,al fiecaruia dintre noi !!!
Cine stie, poate putem interpreta si asa ?!
Batii campii absolut fara nici un pic de gratie desi sunt sigur ca te imaginezi un mare balerin intelectual..

Last edited by AlinB; 23.04.2012 at 00:03:21.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
mari duhovnici romani de ieri si de azi monicutza Mari Duhovnici si predicile lor 27 02.10.2010 21:40:29
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
Mari duhovnici si sfaturile lor Iubirea Mari Duhovnici si predicile lor 2 26.07.2010 22:42:27