Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2012, 09:18:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Adică era vorba de bancul cu liliecii:
Trei lilieci pe-o creanga (vă dați seama despre cine e vorba, Antonescu, Ponta, Constantin, cei trei mușcătari). Primul zboara, dupa o ora vine inapoi, plin cu singe si intreaba: Vedeti turma aia de vaci? Praf am facut-o.
Al doilea zboara si dupa 30 min. vine inapoi plin de singe: Vedeti turma aia de miei? Praf i-am facut.
Al treilea zboara, dupa 2 minute vine inpoi plin de singe: Vedeti Turnul de la Biserică? DA, raspund ceilalti. Eu nu l-am vazut, zise el.
Și ca să ieșiți din patima suporterilor de meci, din mândrii și orgolii de pariori, încercați să-i priviți pe toți numai așa... și votați cu cine vă pică bine la inimă... căci toți au fost comuniști sau privilegiați, și deci niciunii nu au decât politica pilei și a ciolanului și a clanului privilegiat și prădător, toți și-au vândut sufletul și au renunțat la rege și la punctul 8.

Ca să vă răzbunați fără răutate pe ei, puteți alege PP-DDDirect, așa ca într-o conspirație a 'vrăjitoarelor', conspirația proștilor și handicapaților că așa ne socotesc ei pe noi, întru conspirația bunului simț. Sau nu vedeți cum și-au dat cu toții mâna în a suprima a doua oară OTV-ul?.. de frica sondajelor.

Hai sus, trăiască regele Mihai și viitorul primministru al poporului DDDirect.

Last edited by vsovivi; 25.04.2012 at 09:31:38.
Vechi 25.04.2012, 16:37:55
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit Io cu cine votez ?

cu diaconescu-direct.
Vechi 26.04.2012, 02:08:46
alexafa alexafa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
cu diaconescu-direct.
In principiu, votam cu cine o sa ne para mai rau ca am votat, peste 5 ani!!
Simplu!
Vechi 27.04.2012, 15:34:13
Banned

Implicit

Deci e clar, 'la plăcinte înainte, la război înapoi'... adică a căzut guvernul ca dovadă că țara a ieșit din criză și recesiune și e pe trend economic crescător și e pe plus și din pricina asta iată că sforarii și cumpărătorii de târfe politice au decis că are mare nevoie cineva ca să se erijeze mascându-se în băieți buni și să se reemane tot ei... la merite, ei autorii de fapt și de drept a tuturor dezastrelor și furâciunilor implementate de 22 de ani sau de 66 dacă ne gândim istoric.

Se pare deci că Bantonescu, Pontaju și isPisicu' ăla micu au corupt parlamentul demis de popor de multișor ca să credem noi că cică ei vor salva țara... și nu premianții gen: Ciorbea, Remeș, Boc, Ungureanu sau alții... ca Băsescu 'tiranul'.

Sunt bani de risipit... uraaaaaa! (vezi glosă de Mihai Eminescu)

Iar președintele Băsescu îl va desemna pe Ponta... așa că nu vă mai faceți atâtea griji... deșarte, dar nici nu vă bucurați că va fi tot mai rău și mai rău... sau poate că Domnul se va milostivi de noi, deși nu prea merităm. Poporul însă se va lumina până la urmă, așa că niciopagubă-n ciuperci deși mă doare cum de a fost posibil ca să cadă atât de rapid singurul guvern onorabil din ultima 100 de ani. În tot răul îi și-un bine... acum opoziția e puterea și puterea opoziția și tot așa viceversa vicentoarsa până innebunim... pînă la alegeri.

Dar nu vă speriați căci cei trei mușcătari și-au tăiat craca singuri de sub picioare... și urmează entuziasmul și surâsul Heroșimei.

Deci Ungureanu a fost sublim și nevinovat, iar Antonescu din păcate cam cretin, asta dacă vei compara discursurile, pe Ponta nu-l iau în socoteală că e pe drumul prostănacilor. Sper să fie aleși candidați la președenția României... că oricum când doi se bat al treilea câștigă și o să iasă deci DanDiaconescuDirect... asta dacă nu cumva între timp vine regele Mihail să-și preia țara distrusă după dezastrul de 66 de ani al impostorilor infatuați și stupizi și proști rău în obrăznicie și nerușinare.

Sincer aș fi vrut să rămână Ungureanu, era mai bine pentru țară, e un geniu, și nu degeaba s-a scos zvonul că ar fi evreu deși nu e... așa însă va fi mai bine pentru Adevăr.

Last edited by vsovivi; 27.04.2012 at 15:58:12.
Vechi 27.04.2012, 15:54:49
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Deci e clar, 'la plăcinte înainte, la război înapoi'... adică a căzut guvernul ca dovadă că țara a ieșit din criză și recesiune și e pe trend economic crescător și e pe plus și din pricina asta iată că sforarii și cumpărătorii de târfe politice au decis că are mare nevoie cineva ca să se erijeze mascându-se în băieți buni și să se reemane tot ei... la merite, ei autorii de fapt și de drept a tuturor dezastrelor și furâciunilor implementate de 22 de ani sau de 66 dacă ne gândim istoric.

Se pare deci că Bantonescu, Pontaju și isPisicu' ăla micu au corupt parlamentul demis de popor de multișor ca să credem noi că cică ei vor salva țara... și nu premianții gen: Ciorbea, Remeș, Boc, Ungureanu sau alții... ca Băsescu 'tiranul'.

Sunt bani de risipit... uraaaaaa! (vezi glosă de Mihai Eminescu)

Iar președintele Băsescu îl va desemna pe Ponta... așa că nu vă mai faceți atâtea griji... deșarte, dar nici nu vă bcurați că va fi tot mai rău și mai rău... sau poate că Domnul se va milostivi de noi, deși nu prea merităm. Poporul însă se va lumina până la urmă, așa că niciopagubă-n ciuperci deși mă doare cum de a fost posibil ca să cadă atât de rapid singurul guvern onorabil din ultima 100 de ani. În tot răul îi și-un bine... acum opoziția e puterea și puterea opoziția și tot așa viceversa vicentoarsa până innebunim.

Dar nu vă speriați căci cei trei mușcătari și-au tăiat craca singuri de sub picioare... și urmează entuziasmul și surâsul Heroșimei.

Deci Ungureanu a fost sublim și nevinovat, iar Antonescu din păcate cam cretin, asta dacă vei compara discursurile, pe Ponta nu-l iau în socoteală că e pe drumul prostănacilor. Sper să fie aleși candidați la președenția României... că oricum când doi se bat al treilea câștigă și o să iasă deci DanDiaconescuDirect... asta dacă nu cumva între timp vine regele Mihail să-și preia țara distrusă după dezastrul de 66 de ani al impostorilor infatuați și stupizi și proști rău în obrăznicie și nerușinare.

Sincer aș fi vrut să rămână Ungureanu, era mai bine pentru țară, e un geniu, și nu degeaba s-a scos zvonul că ar fi evreu deși nu e... așa însă va fi mai bine pentru Adevăr.
Wow..... te-a muscat ceva? o capusa?
Un geniu, intr-adevar.. Negativ!
Duca-se pe pustii toti ticalosii!
Vechi 27.04.2012, 15:55:11
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ești plătit bine să sicrii tâmpeniile astea, sau o faci doar din pasiune?
Vechi 27.04.2012, 16:02:58
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Cred ca si una si alta dupa mine.
Vechi 27.04.2012, 16:03:08
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Oare de ce plange asa tare madam Placinta in parlament? vorbeste cu madam udrea si plange...vad la tv
pentru ticalosiile ei sau ale lui fius-o?

le vine vremea socotelii...
ma gandesc ca ar trebui sa ne fie mila de ei, si vorbesc serios, voi va imaginati ce au astia de platit? caci toate se platesc...

cum ziceau taranii: la tata vremea-i vine vremea...

nu ca m-as astepta la ceva bun de la astialalti..

Last edited by Adriana Cluj; 27.04.2012 at 16:08:22.
Vechi 27.04.2012, 16:12:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Wow..... te-a muscat ceva? o capusa?
Un geniu, intr-adevar.. Negativ!
Duca-se pe pustii toti ticalosii!
Cu ce ți-a greșit Ungureanu?.. de te bucuri blestemând victima complet nevinovată a sforarilor? Mă uimiți când vă văd cum toate frustrările politicienilor răsuflă prin voi... oare cât de creduli și naivi puteți fii ca să nu vedeți că Ungureanu nu este numai un geniu al binelui ci și cea mai nevinovată victimă a tuturor timpurilor, alături de Cristos... așa ca în Miorița, numai că în realitate nu e ca în Doină ci se pare că ciobănașul Ungurean era defapt român și iată că pe el l-au sacrificat de Paștele Domnului ca pe un miel... aceiași 'băieți foarte buni', baciul Dâmbovițean și cu cel Roșoldovean, că de isPisicu ăla micu, ăla se plânge toată ziua la motanul ăl bătrân că el n-a primit nimica... poate ia și el un minister... al culturii, știți voi care, proletculturismul bantenelor.

Citat:
Dragoș
Nu ți-am spus că sunt cel mai bine plătit om de pe fașa pământului? Dar în Ceruri ... de Dumnezeu... și oare ce-mi poate da' mie omul și ce aș avea dacă mi-ș pune nădejdea în mine?

Pasiune da', pătimășie oarbă de parior nu.

Last edited by vsovivi; 27.04.2012 at 16:18:18.
Vechi 27.04.2012, 16:15:04
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:

Pasiune da', pătimășie oarbă ..... nu.
wow!wow!wow! nu putin!

am vrut sa scriu altceva, dar te las in apele tale....nu merita
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare