|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Vai de noi... Dar stiti,intr-un fel ma bucur. Ponta pana acum a fost bun la dat din gura,numai vorbe si tam-tam,critici etc. Acum sa-l vedem la fapte! Deci fapte dom'ne,fapteee!!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Care 'vai de noi'? Gardianul e un postac pdl si nu face decât să denigreze așa cum e învățat.

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

eu cred ca oricine e prim-ministru si presedinte,deci orice guvern am avea tot asa o sa fie pt ca pe ei "elitele" nu-i intereseaza de popor,nu se gandesc la oameni ci doar la propriile interese.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Da cine-s "elitele" astea, is parasutate din spatiu cumva ???
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

elitele sunt in principal masonii care fac parte din diferite loji,sau sunt politicienii care poate nu sunt masoni (desi vreo 90% sunt) care s-au inbogatit,detin functii in parlament,guvern si se gandesc doar la propriile interese,sunt mafiotii,fostii securisti si comunisti...
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 extraterestii sunt verzi cumva ??? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Bah, lui Traian Basescu Ii PASA de popor si de asteptarile oamenilor. De aproximativ un an de zile se despartise de o parte a PDL-ului si a jucat magistral pentru a opera o schimbare de guvern si a majoritatii parlamentare. Mai intai, l-a luat frumusel pe MRU de la SIE, vrajindu-l cu o miscare "Romania Unita", realizabila in conditiile in care razvanel ar fi fost un premier puternic, cu sprijin politic. Peste doua luni, surpriza, Ungureanu se trezeste fara nici o baza politica, PDL, dezintegrat, serviciile in mana opozitiei. Uite-asa TB a dat startul unei reforme politice autentice in Romania, cu posibilitatea unei reconstructii din temelii a Dreptei romanesti.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

deci acum ne e frica sa se schimbe un sistem corupt si malefic, ca nu cumva sa vina un sistem mai corupt si mai malefic? voi auziti ce spuneti acolo? cu atitudinea asta , nu o sa iesim la mal nici in anul 3000.

__________________ Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Crezi ca atitudinea ta "schimbare de dragul schimbarii" sau altfel spus "haideti din lac in putz sa schimbam apa", o sa ne scoata la lumina pana in anul 3000? | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 13:56:35 | 
| Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 15:58:18 | 
| De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 18:05:16 | 
| Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 19:15:57 | 
|  |