![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
in plus de asta, se poarta cruciulite si iconite pe lantisor, la gat, sau in buzunar, oare asta nu denota ca acestor iconite sau cruciulite li se acorda o importanta ce merge dincolo de actul inchinarii, considerandu-se ca aceste obiecte ii vor ajuta sau feri de nenorociri?
|
|
||||
|
||||
![]()
Inchinati-va in continuare in fata doamnei Ellen G. White si a eresurilor ei !
![]() "Vitelul de aur" nu era o reprezentare a lui Dumnezeu, ci o reprezentare a unui substitut al acestuia, al unei "zeitati" investite cu puteri divine. Evreii au cazut in idolatrie in momentul in care au pus pe altcineva pe picior de egalitate cu Dumnezeu. Desigur, doamna White, nu a fost in stare sa inteleaga si d-voastra, care ii repetati orbeste vorbele, nici pe atat. Icoanele nu se afla intamplator in biserica, insa nu au fost puse in scopul pe care l-a indicat doamna White. Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 29.04.2012 at 09:59:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sau am spus eu ca batista in sine are vreo proprietate miraculoasa? eu am descris o practica intalnita la penticostalii din Chicago cel putin, care trimit batiste bolnavilor peste care s-au rugat, deci practic le trimit rugaciunile "impregnate" in acele batiste, care nu reprezinta decat un mijloc de transport, asa cum harul care fusese dat apostolului Pavel se impregnase in hainele purtate de acesta; diferenta ar fi ca penticostalii respectivi nu saruta si nu ingenuncheaza inaintea acestor batiste. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 29.04.2012 at 10:09:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in alta ordine de idei, niciunde nu gasim ca cineva sa fi facut o inchinare sau sa fi sarutat vreun obiect. Last edited by JoyDivision; 29.04.2012 at 10:17:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Cand vine vorba de cultul tau judeci intr-o maniera, cand vine vorba de altii, nu se mai pastreaza aceeasi logica. Tot n-am inteles de ce adversitatea fata de o cruciulita la gat, care nu face decat sa-ti aduca aminte mereu ca "crucea este cea care trebuie sa ne poarte", crucea vizibila te ajuta sa-ti insusesti "purtarea crucii" (invizibile),adica starea de dreptate a lui Iisus, de pe urma jertfei si Invierii Lui
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"... Iată, Israele, dumnezeul tău, care te-a scos din țara Egiptului!" (Ieșirea 32,4 - versiunea Sinodală) Termenul [dumnezeul] din Biblia Ortodoxă, în originalul ebraic este [אֳלהים] Elohim. Și ca să nu existe niciun dubiu cu privire la Cine este Acest Dumnezeu, Aaron spune în versetul următor: "Văzând aceasta, Aaron a zidit înaintea lui un jertfelnic; și a strigat Aaron și a zis: "Mâine este sărbătoarea Domnului!" "(Ieșirea 32,5 - versiunea Sinodală) În original, [יְהֺוָה] Yahveh. Fără comentarii! Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
Pelerinaj la Trier, Germania, la camasa lui Iisus ANUNT | Ion Pop | Generalitati | 1 | 30.04.2012 10:26:13 |
Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 18:22:23 |
Xcellcenter, Germania | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 24.04.2011 21:39:34 |
|