![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca eu vin si spun ca in fiecare seara stau de vorba cu extraterestrii, ma crezi sau nu?
N-am cum sa dovedesc asta, dar pot sustine orice. |
|
|
||||
|
||||
|
Dar tu chiar nu poți dormi de grija crezului altuia?
|
|
|
||||
|
||||
|
@Goa': Si ce-ți spun?
|
|||
|
|||
|
Eu am dat un exemplu , eu nu vorbesc cu personaje imaginare.
In schimb voi sustineti ca vorbiti cu Dumnezeu, ce va spune? |
|
|
|||
|
|||
|
Ce înțelegeți prin "a dovedi" ? Ce fel de dovadă ar fi suficientă pentu dumneavoastră ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
PS: Va rog sa nu-mi mai vorbiti cu "dumneavoastra", e bine "tu". |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu simt nevoia să demonstrez nimic. Tu ești cel care cere dovezi. Deci, te întreb: ce anume te-ar putea face să crezi că Dumnezeu există ? Care ar fi dovada concludentă pentru tine ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum demontrezi orice, aratand ceva palpabil sau vizibil de toata lumea.
Nu e suficient sa spui ca tu vorbesti cu cineva existent doar prin cartile de religie. |
|
|
|||
|
|||
|
Ok, deci să înțeleg că ai crede în Dumnezeu dacă acesta ar deveni palpabil sau vizibil ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, traim intr-o lume reala, nu imaginara.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am nevoie de o Biblie | Erethorn | Despre Sfanta Scriptura | 15 | 29.06.2015 01:45:43 |
| De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 23:50:26 |
| Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 21:26:56 |
| De prin lume adunate.... | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 23.03.2009 01:36:38 |
|
|