![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai intuitiv exprimat: respectăm Duminica, din exact același motiv pentru care mâncăm porc.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 06.05.2012 at 01:38:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I-am numit pe adventiști îndrăciți, fiindcă am descoperit într-un Euhologhion din primul mileniu creștin, o rânduială de reprimire a ereticilor în Biserică care prescria, înainte de anatemizarea publică ereziei și recitarea simbolului de credință niceo-constantinopolitan, o lepădare de satana asemănătoare celei de la botez, urmată de o rugăciune de dezlegare de demonii care întunecă mintea cu amăgirea eresurilor și redobândirea deplină a libertății cugetului. Interesant este faptul că reîmbisericiții erau dați în grija unui naș (ales cu grijă dintre creștinii cu viață duhovnicească și mărturisire ireproșabile), care garanta pentru catehizarea și voința neclintită de reintegrare în turma lui Hristos a penitentului.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 06.05.2012 at 02:36:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul nu a schimbat ceea ce a binecuvantat si sfintit (ziua a saptea). "Caci ce binecuvantezi Tu, Doamne, este binecuvantat pe vecie".(3 Regi 17:27) Este un personaj despre care se spune ca "se va incumeta sa schimbe vremile si legea" (Daniel 7:25). Acela a schimbat ce Domnul a binecuvanta si sfintit, de la facerea lumii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adventistii de ziua a saptea, pazesc sambata (ziua a saptea) asa cum a pazit-o Domnul Sambetei, nu cum o pazeau (si o pazesc) evreii. In concluzie, ceea ce pazeau evreii, pe vremea Domnului Iisus Hristos, era "o falsificare penibila" (ganditi-va numai la sumedenia de reguli fariseice, puse pentru pazirea sambetei - Domnul Iisus Hristos a dezlegat ziua de odihna inchinata Domnului, de astfel de reguli absurde). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dimpotrivă, despre Biserica pe care Cristos a întemeiat-o pe Petru, spune că "nici porțile iadului nu o vor birui". În același Matei, dar 16 cu 18. Și, într-adevăr, avem deja perspectiva a aproape 2000 de ani și vedem bine și în zilele noastre: din ce "porțile iadului" o atacă, din aceea Biserica strălucește și mai tare.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 06.05.2012 at 07:45:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"3.Și a binecuvântat Dumnezeu ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ea S'a odihnit El de toate lucrurile Sale, cele pe care Dumnezeu le-a izvodit făcându-le." Facere 2. "17.Iar Iisus le-a răspuns: „Tatăl Meu până acum lucrează; și Eu lucrez“." Ioan 5. |
|
|||
|
|||
![]()
Principiul zilei de odihnă stabilit de Dumnezeu este: "ziua a 7-a", nu "una din șapte".
![]() Dacă nici litera nu este respectată, ce să mai vorbim de spirit?... Adică merge și cu călcare de porunca a II-a, și a IV-a, și cu mântuirea prin fapte proprii, și cu... și adăugați dumneavoastră zeci și zeci de alte învățături din care spiritul lui Hristos lipsește cu desăvârșire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dacă am face-o noi [adventiștii], cu siguranță am fi banați. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|