![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
bine multumesc,dar testul ar fi bine sa ni-l facem caci e vorba de viata noastra
|
|
|
|||
|
|||
|
Doamne ajuta! Sa fie de folos.
|
|
|
|||
|
|||
|
Poti sti versete pe de rost, poti crede ca Hristos a inviat dar mantuirea sigur se obtine prin fapte si prin harul Duhului Sfant (imposibil de primit fara smerenie si pocainta). Si noi ortodocsii credem ca exista iertarea pacatelor marturisite prin spovedanie si pocaite, dar asta nu inseamna ca ne-am mantuit pe acest pamant.
|
|
|
|||
|
|||
|
ai dreptate gabriela dar iti mai zic ceva.eu cred ca am capatat mantuirea cu smerenie,pocainta si harul Duhului cum zici tu si asa si e dar dorinta mea e ca toti sa auda si sa creada cum zice Domnul
1 Timotei 2:4 care voiește ca toți oamenii să fie mântuiți și să vină la cunoștința adevărului. Faptele apostolilor 15:11 Ci credem că noi, ca și ei, suntem mântuiți prin harul Domnului Isus.” 1 Corinteni 15:2 și prin care sunteți mântuiți, dacă o țineți așa după cum v-am propovăduit-o; altfel, degeaba ați crezut..... nu te lasa biruita de ganduri contrare viata cu Isus e frumoasa Efeseni 2:8 Căci prin har ați fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. nu trebuie sa raspunzi ci m-as bucura sa citesti scrisoarea de dragoste a Mantuitorului pentru tine |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Adevarul Evangheliei nu se lasa negociat. Omul, pentru a-L accepta pe Hristos, trebuie sa aplice masura si logica Evangheliei la gandirea si la judecata sa, iar nu invers. Ori de cite ori a incercat sa cuprinda si sa judece adevarul Evangheliei cu masura mintii sale, el a esuat in rataciri, in erezii. La aceasta s-a adaugat lupta neincetata a vrajmasului care seamana neghina oriunde se seamana samanta cea buna a Cuvantului lui Dumnezeu. De aici confruntarile Bisericii cu ereziile si cu ratacirile de tot felul, de la inceputurile ei si pana astazi. Mantuitorul Insusi ii avertizeaza pe ucenicii Sai de aceste lucrari ale fortelor raului, care vor incerca, prin orice mijloace, sa amageasca: «Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi, si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi» (Matei 24, 24). De ce vorbim de adevarul Bisericii? Mai intai pentru ca, dupa marturisirea Sfintului Apostol Pavel, «Biserica este stalpul si temelia adevarului» (I Timotei 3, 15). Nu Scriptura a dat nastere Bisericii, ci invers. Crestinismul nu este religia unei carti. Biblia este legata de Biserica Apostolilor, care este una cu Biserica Parintilor, a Sinoadelor Ecumenice, de aceea intelegerea ei este conditionata de ramanerea in Biserica. Sfinta Scriptura este carte a Bisericii. Scoasa din Biserica, ea nu poate constitui baza pentru dezvoltarea unei comunitati crestine paralele. Nici Biserica fara Scriptura, dar nici Scriptura fara Biserica! Biserica si Sectele (adevar si ratacire) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| rezultate triplu test | Mirela0110 | Generalitati | 6 | 11.11.2010 14:01:12 |
| Dialogul ,intre sinceritate si viclenie | flying | Generalitati | 3 | 09.06.2010 00:30:04 |
| Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor | absolutep0wer | Generalitati | 7 | 08.06.2010 20:58:39 |
|
|