Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2012, 11:40:33
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de robert27 Vezi mesajul
Cum am zis si la inceput... Acum vad ca a ajuns sa fie din ce in ce mai grav, asa ca, va rog eu frumos, nu ma mai ajutati. Ca si cum ai arunca o pietricica in mijocul oceanului, valurile ei pot ajunge tzunami la mal...
Egoismul meu cel mare m-a orbit si nu am vazut ca va fac rau. Prin intrebarile mele v-am ispitit la multe lucruri rele si pentru asta imi cer iertare.
Numai bine, si inca o data, iertare...
robert,eu il iubesc pe Isus si neprihanirea care vine de la El.El te intelege si eu te inteleg caci am fost ispitit si am biruit.nu stii ce zice Domnul Isus?ca a fost ispitit in toate felurile??pentru biruinta si ca si noi sa capatam acea biruinta.iti pot explica amanuntit aceasta problema si ma bucur ca nu te-ai lasat obisnuit cu gandul acesta caci in America de ex sunt chiar biserici unde homosexualitatea nu mai e considerata pacat .ai sa scapi de aceasta pofta,problema daca e reala putem discuta aici sau pe privat mai pot citi si altii nu ma deranjeaza caci TOTI SUNTEM PACATOSI si biserica Lui cristos nu-i un club de sfinti ci un spital de vindecare
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna? VladCat Spiritualitatea ortodoxa 42 17.12.2011 00:11:19
Ce inseamna? florin.oltean75 Generalitati 8 24.07.2011 10:59:13
Ce inseamna.... Noesisaa Generalitati 6 31.03.2011 13:10:17
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42