![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar Mișcarea de Reînnoire Carismatică din Biserica Catolică n-are nici în clin, nici în mânecă, cu teologia prosperității ! Acest "ceva" este reprezentat de darurile Duhului Sfânt. Dacă dumneavoastră apreciați că vedeniile șamanilor sunt de la Duhul Sfânt, e problema dumneavoastră. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by JoyDivision; 09.05.2012 at 12:53:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu vorbim acum despre discuții în general, ci întrebarea dumneavoastră se referea punctual la opinia fratelui Theodor, exprimată în prima postare, iar această opinie era în legătură cu MRC din Biserica Catolică ! Ce-i așa greu de înțeles ?!
|
|
|||
|
|||
![]()
majoritatea carismaticilor sunt neoprotestanti si accepta ba chiar este motorul de baza aceasta invatatura a prosperitatii...prin urmare cum considerati, ca acestia au darurile Duhului Sfant? daca da, cum se face ca invatatura e stricata?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Personal cred ca se incadreaza in categoria "celor de la stanga" (sau a caprelor) din profetia Domnului din Ev.dupa Matei, cap.25. Lucrarile Duhului Sfant sunt in adevar o taina, ascunsa noua, dar pentru noi nu este o taina invatatura lor eronata. Ce putem demasca, demascam. |
|
|||
|
|||
![]()
sigur ca da si iti multumesc pentru contributia ta.
deci nu au Duhul Sfant, ok. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În primul rând, refuz categoric să discut plecând de la generalizări forțate bazate pe limitele exterioare trasate de organizarea confesională (despre toți carismaticii, despre toți penticostalii, despre toți catolicii etc.) Prefer să vorbesc despre creștini, adică aceia care aparțin Bisericii. În al doilea rând, conform cu învățăturile în care cred, erorile doctrinare nu anulează automat lucrarea lui Dumnezeu. Last edited by MihaiG; 09.05.2012 at 13:08:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu impartasesc aceasta incredintare.
|
|
|||
|
|||
![]()
incredintarea mea este urmatoarea: nu cred ca Duhul Sfant face o lucrare incompleta in sensul de a da daruri precum vorbire in limbi, tamaduiri, profetii (deci lucrari mari de putere) si invataturi ...ioc!
adica vindeci bolnavul insa nu-l inveti corect adevarul care l-ar face liber spiritual (Ioan 8:32)? il lasi in invataturi stricate, ca dracii chinuie pe pacatosi in iad si altele asemenea care dezonoreaza numele Domnului? nu cred eu ca Duhul e in felul acesta, El care e Calauzitor! (1 Ioan 2:20) |
|
||||
|
||||
![]()
Darurile Duhului Sfantne calauzesc si sustin in urcusul duhovnicesc , insa cred ca darurile speciale (profetii, tamaduiri, glosolalie) sunt o treapta mai inalta, pe care le primesti doar dupa ce ti le cultivi pe celelalte (blandetea, smerenia,curatia ...) , caci doar un astfel de om nu se sminteste, nici nu cade in patima mandriei, atunci cand le primeste.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|