![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
stau si ma gandesc si ma uit in urma si imi dau seama ca am deviat,mai ales eu,mult de la subiect.Am inceput cu rugaciune si terminam impleticindu-ne in tot soiul de lucruri de amanunt,gen ora la care sa ne rugam etc. Inca odata imi cer iertare de la toti si propun sa nu ne distragem de la scopul nostru comun si cu pace sa ne rugam Domnului. Nici nu stiti ce ma bucur ca ne-am unit atatia ca sa ne rugam zilnic pentru Mihaela.Si ii multumesc in special Adrianei care si-a alocat mult timp al dansei ca sa faca si sa modifice lista si sa organizeze demersul nostru.Si sa ne si aminteasca si sa ne rugam pe deasupra,multa straduinta si iubire are...Sa aveti o noapte buna si sa va acopere Maicuta Preacurata!
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Rugaciune pentru Mihaela | t_a_pirvu | Umanitare | 8 | 28.11.2011 17:38:52 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Imparateasa Teodora | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 1 | 11.02.2009 23:34:03 |
TEODORA DE LA SIHLA | floaredecolt | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 14.03.2008 18:56:25 |
|