![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi, greseala din semnatura......
Va rog s-o corectati, ca apare de cate ori faceti o postare.... De fiecare data....: "Care de la Tatal La-i trimis " |
|
|||
|
|||
![]()
mai draga prietene tu chear nu pricepi?, ca pt. mine ce e scris in psaltirea ortodoxa editia 1992,pag,332 imi este limpede?,daca asa scrie asa ramine, buenos?.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se scrie chiar, și nicidecum "chear": http://scri.ro/chiar-sau-chear-1092.html De curiozitate - câte clase ați absolvit și ce medii ați avut la limba română ? Last edited by MihaiG; 21.05.2012 at 16:17:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
semnatura ramine nemodificata,asa gresita cum este, mutumit?stop. mai omule nu aceasta-i gresala cea mare,gresala cea mare este ca ti cu tot dinadinsul sa ne mintuim gramatical, bat-o vina,ca de ar sta in aceasta, toata lumea s-ar mintuii,dar asa:bucura-te,turma mica. sa iti mai spun ceva duuuuuu-te pe forumul catolic,si fa gramatica cu cine vrei tu ti-o spun in cea mai mare liniste,si calm.tu nu vezi caci eu chear nu iau seama la ce spui tu comparindu-te cu vintul ce bate de nicaieri si se duce nici incotro. Last edited by mihaila_alin; 21.05.2012 at 16:36:06. |
|
|||
|
|||
![]()
E o chestiune de orgoliu personal să nu acceptați niciun fel de critică, sau pur și simplu vă doriți să aveți greșeli în semnătură ?
|
|
|||
|
|||
![]()
vai dar chear ador asa ceva, imi doresc sa imi pastrez semnatura nemodificata cu riscul greselii tipografului,si a corectorului ce s-au ocupat de tirajul cartii sfinte.este drept e o editie veche atunci gramatica functiona, nu dupa principiul ce il cunosti,probabil.
Last edited by mihaila_alin; 21.05.2012 at 16:48:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Și pe "chear" și "orce" tot din cărțile sfinte le-ați cules ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te ierte apopis, eu nu iti port ura,orce ai spune,si sa ma ierte si pe mine ca am prins grai cu tine, chiar am gresit,eu zic :sa o dam uitarii,si sa nu mai incarcam forumul cu alte si alte pagini pline de nimic.te declar biruitor.si daca mai gasesti pe forum capodopere gramaticale ale nevrednicului si nu de lauda alin,tu fiind un baiat mai evoluat ocoleste-le.eu ramin in carapacea mea de neevoluat ca Dumnezeu ne stie pe amindoi cit cintarim fiecare. Domnu sa te binecuvinteze.Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai dubla personalitate ? Vad ca vorbesti tu cu tine.
Nu e vorba de a declara pe cineva biruitor, trebuie doar sa nu calci in picioare gramatica limbii romane. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si avatarul tau te-a tradat, inca de la inceput.esti unul dintre bietele suflete ratacite ce intra pe acest forum sa se rida, sa contrazica, invatatura cea dreapta,dar fara nici un sorti de izbinda.poate si locatia trecuta este o gogonea,tentind sa induci in eroare chear si cu aceasta.in acest caz viata ta, este o minciuna,o inventie pusa in slujba celui viclean, de la care inveti aceste viclenii.te rog sa imi numeri greselile si sa ma instintezi mai gamaticule,corectorule.in speranta unei evaluari cit mai competente, a greselilor mele eu iti multumesc anticipat. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vraji | bleusi | Vrajitoria | 9 | 24.11.2014 10:26:27 |
Cum trebuie sa ne ferim de ispite | ionut12 | Generalitati | 31 | 15.10.2010 17:33:30 |
Despre Vraji | patinina34 | Vrajitoria | 18 | 22.06.2010 20:06:43 |
vraji | Tia | Vrajitoria | 24 | 17.12.2009 19:44:52 |
Cum ne ferim... | Thheo | Vrajitoria | 2 | 28.11.2008 21:12:47 |
|