![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eticheta aceea ce si-a pus-o, ortodox, e doar asa, pentru derutare..... |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu asta dar imi pare bine sa vad ca fiecare are cate o parere despre ce ar trebui sa invete copilul meu la scoala.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am zis, daca e obtionala religia atunci copilul tau si al altora o sa invete 6 ore de religie pe zi, daca asa doresti. Alti parinti, si chiar elevii ( cei de liceu ) nu vor sa piarda vremea stand 50 de minute la ora de religie. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cine e acel Ioan Dan, dar cum poti sa spui ca o carte pentru educatia sanitara e impregnata cu "duhul ereziei"? Daca educatia pentru sanatate in scoli ar fi fost desfasurata de Crucea Rosie Romana, i-ar mai fi acuzat de "prozelitism"? Mai bine ar fi citit acele doua carti, doar se lectureaza rapid, daca-s pentru copii de gimnaziu si sa indice clar ce nu-i in regula,daca exista ceva in neregula, sa specifice care pasaje, decat sa cada in paranoia.
Last edited by ioanna; 25.05.2012 at 22:13:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine sa ne pazim Ioanna, chiar cu riscul de a parea paranoici, acestia vin ""mascati"" (faceam eu o gluma undeva, o asemanare cu un personaj de film care spunea intruna ""i come in peace"" ca pana la urma sa le faca felul tuturor...asa cum patrund si aici cu duhul pacii, cica) iar la urma te trezesti brusc cu copiii atrasi/purtati pe la cine stie ce intruniri, la inceput nevinovate...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stii ca oamenii sunt diferiti, deci si parerile sunt diferite, altfel ar fi monotonie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie! | sfantul_calinic | Umanitare | 11 | 14.03.2010 11:32:44 |
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 22:41:43 |
Misiune vs prozelitism | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 12.10.2009 12:41:05 |
|