![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si de ce nu ai "regasi" viata si in BOR ? doar acolo este "viata", in biserica in care ai intrat si esti in momentul de fata? atunci de ce ai scris acel mesaj? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Recunosc ca sunt femei poate mai frumoase, mai iubitoare... insa eu, familist convins, raman credincios celei care m-a primit cu atata dragoste si devotament in bratele ei. Ce este mai frumos si mai de folos pentru un barbat decat sa isi plece genunchii impreuna cu sotia lui inaintea lui Dumnezeu, sa Ii cante Domnului cantari minunate, sa laude impreuna Numele Lui... Aici mi-am gasit eu fericirea in Hristos. Acesta este chipul intrarii si impreuna-vietuirii mele in aceasta bisericuta. |
|
|
|||
|
|||
|
O carte ce merita citita: Singur Ortodoxia (Arhimandrit Arsenie Papacioc)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Vi se pare, dar înțelegem: sunt oameni și oameni.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
pai in baza acestui principiu enuntat chiar de tine, nu trebuia sa parasesti BOR, am dreptate?
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Nu este cale de mântuire, de ispășire a păcatelor, decât calea Crucii. Dacă ar fi fost alta Dumnezeu ne-ar fi arătat-o pe aceea. Prin cruce, prin suferința unei răstigniri în viață, se intră în împărăția lui Dumnezeu. Și se intră cu atât mai sigur, cu cât răbdăm o răstignire nedreaptă". |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 18:26:18 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 22:05:09 |
| Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 20:37:18 |
|
|