![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Patriarhul a fost primit de către un mare număr de pelerini veniți din Constantinopol, Grecia, Statele Unite și alte țări. În timpul expulzării lor din Asia Mică (1922), creștinii din Prokopion au luat cu ei odorul lor cel mai de preț, sfintele moaște al Sfântului Ioan Rusul, și le-au dus cu ei în Grecia, unde au întemeiat Noul Prokopion, în Insula Evia (Eubea) și au înălțat o Biserică măreață în cinstea sfântului lor ocrotitor.
Sfântul Ioan Rusul este unul dintre cei mai cinstiți sfinți în întreaga ortodoxie, fiind cunoscut ca fiind doctor fără de arginți și făcător de minuni tuturor celor care cu credință se roagă lui Dumnezeu și îl iau pe sfânt ca avocat al durerilor lor. Sursa: http://www.amen.gr
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|