Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2012, 22:11:50
ralucamaria's Avatar
ralucamaria ralucamaria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Implicit sunt incercari

[
Incep sa cred ca m-am pazit atata de greseli la tinerete, ca parca am trait mai mult pe langa ea. Chiar ma gandesc ca poate daca pacatuiam cu fapta la o varsta la care pacatele ni le iarta Dumnezeu mai usor ma scuteam acum de niste pacate cu gandul, dar care sunt mai grave, cred, gen carteala.[/quote]

pacatele cu gandul si carteala eu cred ca sunt mai usoare decat cele cu fapta ( am avut o cunostinta care dintr-o greseala cu fapta s-a nenorocit cu totul nu intru in detalii) eu iti dau doar o idee citeste din canoanele Sf Vasile si fa o mica analiza,, un soldat care omoara in razboi este canonisit 3 ani oprire de la Sf Impartasanie cel mai mic pacat trupesc zic mic ca toata lumea asa a ajuns sa-l considere 7 ani deci este un prover englezesc care spune cam asa daca ajungand la o rascruce de drumuri ai apucat pe un drum si ti-ai rupt un picior nu regreta ca nu ai apucat pe celalalt drum s-ar putea ca acolo sa ti le fi rupt pe amandoua. acum nu zic ca e usor sa fii singur dar Dumnezeu stie mai bine pentru fiecare ce trebuie singuratatea in unu e mai buna decat singuratatea in doi Fiecare are o cruce de dus Doamne ajuta-ne pe fiecare sa nu cartim in fata a ceea ce noua ni se pare cel mai mare necaz sau nereusita Doamne ajuta

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suferinta costel Generalitati 36 19.09.2024 00:20:42
Suferinta Ovidiu_26 Generalitati 8 19.09.2024 00:05:39
Bunicul din visul fetei mele clementia Generalitati 13 17.06.2011 13:06:08
Suferinta unui orb Elena_Elena Intrebari utilizatori 3 13.09.2010 20:14:49
suferinta=mantuire? eulaura Generalitati 26 28.08.2009 01:15:19