Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2012, 08:32:05
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
In cazul Bisericii Ortodoxe , cu siguranta ca asa este , dar b.c. dispune de fonduri suficiente sa cumpere pe oricine si orice , inclusiv pe acele victime minore de care se folosesc curent !
Domnule, încă de la prima postare pe acest topic ați prezentat informații trunchiate și neadevărate, cu alte cuvinte: minciuni.

Haideți să vedem:

Ați citat jurnalul.ro, care, la rândul său, ar fi citat, chipurile, The Telegraph, cu expresia ""Petrecerile erau organizate pentru preoții de la Vatican".

Acum vă rog să citiți tot linkul http://www.telegraph.co.uk/news/worl...an-police.html

și să-mi arătați unde scrie acolo ceva despre "preoții de la Vatican". Nu scrie ? Aha, pai atunci de nu ați făcut efortul minimal de a verifica informația ? Era prea suculentă știrea, cu așa zisele orgii ale clerului de la Vatican, ca să mai verificați dacă e și credibilă sau dacă de la o traducere la alta nu s-au strecurat cuvinte care în original nu există, așa-i ?

În al doiea rând, ați omis informațiile din articolul din The Telegraph, care ar fi fost de natură să arunce îndoieli asupra sursei așa ziselor dezvăluiri, și anume că Gabrielle Amorth este o persoană foarte controversată în lumea catolică, care pretinde că a făcut mii (de fapt, 70.000) de exorcisme etc. etc.

Halal obiectivitate.
Vechi 01.06.2012, 08:37:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Domnule, încă de la prima postare pe acest topic ați prezentat informații trunchiate și neadevărate, cu alte cuvinte: minciuni.

Haideți să vedem:

Ați citat jurnalul.ro, care, la rândul său, ar fi citat, chipurile, The Telegraph, cu expresia ""Petrecerile erau organizate pentru preoții de la Vatican".

Acum vă rog să citiți tot linkul http://www.telegraph.co.uk/news/worl...an-police.html

și să-mi arătați unde scrie acolo ceva despre "preoții de la Vatican". Nu scrie ? Aha, pai atunci de nu ați făcut efortul minimal de a verifica informația ? Era prea suculentă știrea, cu așa zisele orgii ale clerului de la Vatican, ca să mai verificați dacă e și credibilă sau dacă de la o traducere la alta nu s-au strecurat cuvinte care în original nu există, așa-i ?

În al doiea rând, ați omis informațiile din articolul din The Telegraph, care ar fi fost de natură să arunce îndoieli asupra sursei așa ziselor dezvăluiri, și anume că Gabrielle Amorth este o persoană foarte controversată în lumea catolică, care pretinde că a făcut mii (de fapt, 70.000) de exorcisme etc. etc.

Halal obiectivitate.
Aevărul nu este în totdeauna confortabil! Vă înțeleg durerea, căci nu-mi doresc să fiu în pielea dvs. și nici în piela miilor de copii abuzați sexual .
Vechi 01.06.2012, 09:16:41
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Implicit

Citat:
Aevărul nu este în totdeauna confortabil! Vă înțeleg durerea, căci nu-mi doresc să fiu în pielea dvs. și nici în piela miilor de copii abuzați sexual .
Adevărul, într-adevăr, nu este confortabil. De exemplu, după ce v-am demonstrat negru pe alb că ați deschis întregul topic cu o mare minciună, alegeți să vă eschivați și să vă prefaceți că acest adevăr nu există.

În ce privește durerea mea, atâta câtă există, este în primul rând pentru imaginea dumneavoastră, o imagine bună pe care o aveați pe acest forum, și pe care ați ales în mod inexplicabil să o maculați publicând acest șir de așa zise "știri" demne de Cancan și OTV. Deși confrații ortodocși - dintre care înțeleg că unii vă sunt chiar prieteni - v-au atras atenția de la bun început că ceea ce faceți nu este bine și s-au delimitat de atitudinea dumneavoastră.

Dar, în fine. În Biserica lui Hristos s-a aruncat cu lături încă dinaintea Cinzecimii. Primul care a fost denigrat prin propagandă mincinoasă a fost chiar Mântuitorul. Luați un moment de pauză și reflectați asupra următoarei întrebări: Oare lui Hristos îi place ce fac eu ?
Vechi 01.06.2012, 09:27:10
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Luați un moment de pauză și reflectați asupra următoarei întrebări: Oare lui Hristos îi place ce fac eu ?
E usor de raspuns la intrebarea asta.Nu prea cred ca-i are la inima pe avocati.
Vechi 01.06.2012, 10:08:13
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu prea cred ca-i are la inima pe avocati.
Asta nu e din Biblie. Denigrarea unor profesii să fie din Catehismul BOR ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Vechi 01.06.2012, 10:13:15
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihnea dragomir Vezi mesajul
asta nu e din biblie. Denigrarea unor profesii să fie din catehismul bor ?
sutor , ne ultra crepidam !
Vechi 01.06.2012, 09:27:38
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Dumneavoastră ați mai fost banat odată , deci renunțați în a discuta persoana , ci doar subiectul dezbătut . Sunteți avocat, dar vă rog nu vă transformați în avocat al diavolului. Răul oriunde ar fi , trebuie arătat , combătut, nu mușamalizat ! În rest , toate cele bune pentru zona Timișoara . . . !

Last edited by cristiboss56; 01.06.2012 at 09:32:26.
Vechi 01.06.2012, 09:42:26
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Implicit

Citat:
Răul oriunde ar fi , trebuie arătat , combătut, nu mușamalizat !
Doamne, cât de comunist sună această lozincă....

Pe de altă parte, să înțeleg că dacă aș deschide threadul "SCANDALURI DE CORUPȚIE; SEXUALE ȘI DE ALTĂ NATURĂ ZGUDUIE BOR", în care să postez, tot așa, informații luate din ziare de scandal, neverificate, nedovedite, dar suculente și incitante, ați fi de acord, mi-ați acorda, poate, și asistență ?

P.S. Nu vă temeți, nu am s-o fac; am prea mult respect de sine pentru a mă coborî la un asemenea nivel.

Închei cu aceasta intervențiile mele pe thread-ul dumneavoastră, dar nu înainte de a vă mai ruga o dată să luați acel moment de respiro și rugăciune în care să-l întrebați pe Hristos dacă Îi place ceea ce faceți.

Last edited by MihaiG; 01.06.2012 at 09:44:57.
Vechi 01.06.2012, 09:53:37
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Mare atenție, ca acel moment de respiro prelungit să nu vă fie dat , forțat , precum în urmă cu ceva timp. Folosiți numele lui Hristos în deșert! Chiar nu realizați rușinea în care se află b.c. ? Dvs. aveți copii ? . . .
Vechi 01.06.2012, 10:07:36
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Frate Cristi, te rog frumos, lasă-l!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) stoianov Despre Biserica Ortodoxa in general 40 06.09.2015 17:03:42
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Dialog BOR - Biserica Catolica Ducutu Biserica Romano-Catolica 70 08.05.2013 00:19:29