Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Desene animate PRO SAU CONTRA?
PRO 7 46,67%
CONTRA 8 53,33%
Votători: 15. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2012, 21:21:53
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
noi am cam epuizat cartile ortodoxe ptr copii...in definitiv anul are 365 de zile, asadar 365 de povesti....
avem toata seria pr cleopa+cartea lui Danion+ 12 printese si imparatese+cartea pr nicula"Calutul lui Dumnezeu"...nici nu le mai stiu numele+plus evanghelia ptr copii.

Dar sloganul pe asta o stim ,ne-ai spus-o deja... incep sa il aud tot mai des.

revenind la desene, cu putin discernamant gasim si acolo desene frumoase si bune.Trebuie doar sa il punem pe unchiul google la treaba.
Lore, pe vremea mea nu erau povestile parintelui Cleopa, ci cele ale lui Andersen, ale lui Creanga, povestile populare din diferite tari, basmele, legendele din Olimp, pataniile lui Pacala...
Vechi 01.06.2012, 21:28:34
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Lore, pe vremea mea nu erau povestile parintelui Cleopa, ci cele ale lui Andersen, ale lui Creanga, povestile populare din diferite tari, basmele, legendele din Olimp, pataniile lui Pacala...
asta am vrut sa zic si eu; ca micutului ii poti citi si povestile ortodoxe, cat si celellate ptr copii din literatura universala, fara sa-i dauneze. In schimb gasim in aceeasi literatura si povesti foarte daunatoare...aici intervine selectia noastra ca parinte.
Eu am crescut cu cartea in mana...Doamne cat imi placea sa citesc. dar e adevarat ca eram mai mare decat sunt copii mei acum, eram deja la scoala.Poate c de la o anumita varsta percepi altfel aceste povesti. Cand copilul e mic, e f bine sa fi atent ce ii citesti.
Vechi 01.06.2012, 21:36:48
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Si pentru ca azi e ziua copilului, iata ceva frumos pentru toti micutii sau mai putin micuti:

Cei trei purcelusi (melomani) - http://www.youtube.com/watch?v=LJ6lCPXtiNY

http://video.google.com/videoplay?do...99453361349673 - Veronica

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Desene animate Carmen FUNIERU Sectiune dedicata profesorilor de religie 29 20.02.2024 17:40:10
Avort - pro sau contra? Bast-et Generalitati 224 25.02.2018 20:42:21
Caut o Biblie pentru copii cu multe desene anika12 Stiri, actualitati, anunturi 11 01.08.2010 00:24:06
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23