Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2012, 21:40:54
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

sau puteti lasa sa functioneze sistemul de zeciuiala, totusi in acest caz, asigurati-va ca aveti in mijlocul dumneavoastra preoti pusi de Dumnezeu, deoarece in VT, preotii erau alesi numai din semintia lui Levi (despre care stim ca era beneficiara zeciuielilor), Melhisedec era si el preot al Dumnezeului Preainalt...deci zeciuiala trebuie sa mearga la preoti, eu asa vad lucrurile.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2014, 04:29:56
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Nu mi-a venit a crede cat sunt adventistii astia de ipocriti!!!!

O prietena de-a mea,nu conteaza care,s-a "combinat"cu unul din asta si desi aveau relatii trupesti impreuna ,ea nu putea ramane peste noapte la el pe motiv"ca nu-i permite religia" ca sa doarma cu o femeie fiind necasatorit!!!
Adica luam regula ad literam,"nu doarme peste noapte" dar poate dormi ziua ...
Incredibil!
Sunt convinsa ca dansul este impacat cu aceasta si inca traieste in lumea lui paralela gandindu-se ca este o persoana religioasa care respecta cu strictete cuvantul Domnului!
Nici nu stii ce reactie sa ai,sa razi ? Sa plangi??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2014, 09:32:33
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul

O prietena de-a mea,nu conteaza care,s-a "combinat"cu unul din asta si desi aveau relatii trupesti impreuna ,ea nu putea ramane peste noapte la el pe motiv"ca nu-i permite religia" ca sa doarma cu o femeie fiind necasatorit!!!
Incredibil!
Sunt convinsa ca dansul este impacat cu aceasta si inca traieste in lumea lui paralela gandindu-se ca este o persoana religioasa care respecta cu strictete cuvantul Domnului!
E ca la arabi, numai ca la adventisti, dumnezeul lor nu vede ziua pacatele, pe cand la musulmani nu le vede noaptea.
Reply With Quote
Vechi 16.01.2014, 14:58:48
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
E ca la arabi, numai ca la adventisti, dumnezeul lor nu vede ziua pacatele, pe cand la musulmani nu le vede noaptea.
A zis bine Hristos :"dupa roadele lor ii veti cunoaste"
Reply With Quote
Vechi 16.01.2014, 12:56:10
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

Citat:

Incredibil!
Să plângi și să te rogi.
Că doar bârfa nu folosește la nimic.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2014, 06:31:32
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Să plângi și să te rogi.
Că doar bârfa nu folosește la nimic.
Lasati sfaturile gratuite,nu de barfa este vorba aici,ci despre informatie!

Am fost socata sa aflu cum trateaza alte culte interdictia Domnului de a face sex inainte de casatorie.
Musulmancele recurg la alte tipuri de sex ramanand virgine fizic-din nou ad literam...adventistii au relatii pe lumina zilei iar noaptea isi citesc norma de rugaciuni cu un idolatrism firesc...oamenii vor gasi mereu o poarta de trisat pe langa reguli,legi,norme.

Mai firesc imi pare,sa cazi tentatiei dar apoi sa te caiesti,sa te pocaiesti.Stim ca oamenii sunt slabi,nevolnici...mai bine te smeresti si iti recunosti caderea decat sa te semeti ca esti foarte credincios,respecti cuvantul Domnului ca la o privire mai atenta sa descopere si altii hibele spirituale pe care le ai.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2014, 11:05:58
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

Citat:
Mai firesc imi pare,sa cazi tentatiei dar apoi sa te caiesti
Hai să cădem în toate tentațiile și apoi să ne căim!
Nu sunt sigur că ăsta e chiar cel mai bun sfat . Mai bine nu-l da prietenei.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2014, 12:08:27
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Asta cu sfaturile cam asa ar fi- de acord si este normal sa-i dam un sfat unei cunostiinte sau unui prieten, insa nu trebuie sa incercam a-i impune opinia noastra.

Iar cu propaganda adventista in scolile publice, aici ministerul ar trebui sa intervina mai ferm. Iar cadrele didactice care in loc sa-si faca meseria conform contractului de munca, faciliteaza aceasta propaganda adventista in scolile publice, sa fie sanctionate conform codului muncii.

Iar faptul ca la adventisti nu e voie sa ai relatii trupesti in timpul noptii dar in timpul zilei e voie, mi se pare cam absurd! In plus, in aceste chestiuni strict personale- care ar trebui sa fie numai de domeniul barbatului si femeii direct implicati- nu vad ce treaba are sa se amestece o a treia persoana- fie el si pastor adventist! Bun-am inteles acesta poate da ca om un sfat de moralitate (impotriva avortului, a destrabalarii, a inselarii partenerului/partenerei, etc), insa nu mi se pare normal sa te duci sa-l intrebi pe altcineva daca e bine sau nu sa faci dragoste cu persoana iubita! Sunt chestiuni intime care trebuie sa ramana intre cei doi parteneri sau soti.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2014, 18:14:07
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

@Florin BO canoniseste desfraul. Da, chiar si ce fac doi indragostiti se considera desfrau ptr. ca nu sunt casatoriti. Avem Taina Cununiei. Biserica si preotii nu pot sa impuna ce sa faca oamenii, dar nici nu pot incalca canoanele ptr. ca oamenii nu vor sa tina cont de invatatura Bisericii. Multi Parinti si mireni au explicat de ce nu e bine sa ai relatii trupesti inaintea casatoriei. Cine vrea sa tina cont de ei, bine, cine nu, nu.
Reply With Quote
Vechi 23.01.2014, 19:01:40
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Iar cu propaganda adventista in scolile publice, aici ministerul ar trebui sa intervina mai ferm. Iar cadrele didactice care in loc sa-si faca meseria conform contractului de munca, faciliteaza aceasta propaganda adventista in scolile publice, sa fie sanctionate conform codului muncii.
Să râd? Să plâng?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atentie! sfantul_calinic Umanitare 11 14.03.2010 11:32:44
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte Iustin32 Secte si culte 1872 20.12.2009 22:41:43
Misiune vs prozelitism georgeval Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 30 12.10.2009 12:41:05