![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Spune-ne, luminate penticostal, putem sa existam si noi pe forum sa intrebam ceva legat de ortodoxie fara ca dumneata sa te bagi in practicile cultului ortodox ce nu te privesc personal? Daca un om se roaga unui Sfant, nu vad care e problema ta, ca daca ai avea macar curiozitatea sa citesti o rugaciune adresata unui Sfant, n-ai mai comenta prostii. Nu te forteaza nimeni pe dumneata sa te rogi Maicii Domnului nici Sfintilor lui Dumnezeu, dar lasa-ne pe noi in amarul nostru. Last edited by ioanna; 08.06.2012 at 13:46:53. |
|
|
||||
|
||||
|
..ca musca-n...
|
||||
|
||||
|
Mai bine si-ar deschide un topic de critica la adresa credintei crestin-ortodoxe si sa spuna acolo tot ce are pe suflet, ca n-ai voi sa te rogi Sfantului Stelian , n-ai voie sa cinstesti icoane s.a.m.d, dar topicul de “rugaciuni” sa ramana rugaciuni, nu dezbateri si polemici. Sau sa aiba bunul simt sa ne intrebe cum intelegem noi versetele alea, nu sa ne spuna cu aroganta ca le ignoram, iar el a venit sa ne lumineze!
Noi aducem lauda lui Dumnezeu, in mod direct, dar si in mod indirect, prin cinstirea sfintilor, adica acei cu dreapta credinta: Prin sfinții care sînt pe pămîntul Lui, minunată a făcut Domnul toată voia întru dînșii (Psalm 15, 3). Sfintii sunt sfintii lui Dumnezeu si cinstindu-i pe ei, cinstim pe Dumnezeu insusi, care este minunat intre sfinti. Last edited by ioanna; 08.06.2012 at 14:20:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru postarile mele off-topic cer iertare tuturor, indeosebi autorului topicului.
|
|
|
|||
|
|||
|
va multumesc de sfaturi...........
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| RAELIENII. Un subiect de actualitate, incitant! | Eutifievv_emi | Generalitati | 8 | 17.11.2009 14:28:45 |
| subiect de GANDIRE | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 62 | 04.06.2009 12:29:10 |
| Va rog sa-mi recomandati filme cu subiect religios | pacatoasa | Generalitati | 20 | 26.09.2008 16:23:59 |
| Noul subiect OTV | mihai07 | Generalitati | 20 | 28.08.2008 14:04:45 |
| Maturitatea cu care alegem un subiect de discutie. | LERIM | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 07.07.2007 15:00:44 |
|
|