![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu o cunoastem personal, dar cred ca este un caz real!
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamna Bogman m-a anuntat ca a rugat pe cineva sa posteze un document privind diagnosticul fiicei sale, Rebecca. Probabil ca va fi postat pe pagina aceasta http://www.crestinortodox.ro/comunit...ogmanMargareta
|
|
||||
|
||||
![]()
Am observat ca cineva pe forum vrea un document ptr ca sa dovedesc boala rebeccai ,....am sa o postez pe situl meu nu stiu daca reusesc ptr ca nu ma pricep ,as trimite pe forum dar nu stiu cum ,dar pe pagina mea de profil sunt niste poze cu ea poate sa o vada lumea cum arata la cei 33 de ani ,cine nu crede......
|
|||
|
|||
![]()
Daca cineva ar indrazni sa ceara ajutorul cuiva pe un site crestinesc ,sa profite de credinta oameniilor ,inseamna ca este ATEU, nu crestin,.Dupa stiinta mea acesta este un site crestinesc cu oameni cu frica de D-zeu ,si ca urmare va rog sa ma credeti ca este pentru prima oara in cei 33 de ani citi are fica mea Rebecca ca am recurs la acest apel umanitar , ptr o pers de 55 de ani, este umilitor si dureros sa faca asta , dar este singura si ultima solutie la care pot recurge ,cu ajutorul bunului D-ZEU si bunavointa crestinilor,...daca nici crestinii,.....sper ca sa apara acel act am rugat pe cineva sa o trimita ,ptr ca eu nu ma pricep ,in fata lui D-zeu nu poti ascunde adevarul.......iertati-ma daca gresesc ,si va supar,......
|
|
|||
|
|||
![]()
Dna Bogman nu cred ca ati suparat pe cineva.
Asteptati putin, sunt convinsa ca se vor gasi oameni care sa va ajute sa iesiti din impas. |
|
|||
|
|||
![]()
va mulumesc
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamna Bogman, aveti incredere, aici sunt multi oameni buni si cu frica de Dumnezeu care i-au ajutat pe altii cand au avut nevoie. spuneti-ne, va rugam, ce v-ar trebui, in afara de bani si pampersi.
Sa va intareasca Domnul in aceasta incercare grea!
|
|||
|
|||
![]()
Din diagnostic inclin sa cred ca asa s-a nascut?
Dumneavoastra ati avut tot timpul asta grija de ea? Nu mai aveti alti copii? Cu sotul ce s-a intamplat? N-ati incercat sa obtineti un ajutor social sau ceva de genul asta pentru ea? |
|
|||
|
|||
![]()
Daca cineva ar indrazni sa ceara ajutorul cuiva pe un site crestinesc ,sa profite de credinta oameniilor ,inseamna ca este ATEU, nu crestin,.Dupa stiinta mea acesta este un site crestinesc cu oameni cu frica de D-zeu ,si ca urmare va rog sa ma credeti ca este pentru prima oara in cei 33 de ani citi are fica mea Rebecca ca am recurs la acest apel umanitar , ptr o pers de 55 de ani, este umilitor si dureros sa faca asta , dar este singura si ultima solutie la care pot recurge ,cu ajutorul bunului D-ZEU si bunavointa crestinilor,........sper ca sa apara acel act, am rugat pe cineva sa o trimita ,ptr ca eu nu ma pricep ,in fata lui D-zeu nu poti ascunde adevarul.......iertati-ma daca gresesc ,si va supar,......
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamna mai asteptati putin, abia azi am deschis topicul acesta.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|