![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si Moscova, putin mai sus este scris, asta era ultima stire
|
|
|
|||
|
|||
|
sursa:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...na-parada-gay/ ""Sfantul Sinod al Bisericii Bulgare a condamnat parada gay programata a se desfasura in capitala, Sofia, pe 30 iunie. Intr-un comunicat oficial, Sfantul Sinod reclama ca “homosexualitatea este o patima nefireasca ce, dincolo de orice indoiala, raneste persoana, familia si societatea.” Biserica Bulgariei a declarat ca se opune in mod strict evenimentului, pe care il considera “imoral”. Comunicatul face apel la parinti si profesori sa previna copiii de la participarea la parada – sau chiar de la a fi martori ai acesteia, reclamand faptul ca ar fi o “demonstratie daunatoare care violeaza drepturile crestinilor ortodocsi”."" |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Parlamentul australian a respins o lege ferenda care urma să permită "căsătoria" homosexuală cu o largă majoritate: 98 la 42. Atât prim-ministra australiană, cât și liderul opoziției, au votat împotriva proiectului.
De notat numărul mic al parlamentarilor australieni, o țară, totuși, continent. A se compara nu numărul parlamentarilor din spațiul carpato-danubiano-pontic.
|
||||
|
||||
|
Asta in timp ce in Franta noul presedinte se tine de cuvantul dat in cadrul campaniei electorale si face pasi spre ,,legalizarea" anormaliilor homosexuale
http://www.adevarul.ro/international...commentsPage-3 Poate sunt naiv, dar imi vine greu de inchipuit cum o tara care se vrea crestina poate sa ia astfel de decizii necrestine. |
|
|
|||
|
|||
|
Homosexualii, lesbienele si...ce or mai fi reprezinta undeva la 10% din populatia unei tari.
Si noi in loc sa vedem ca avem o problema, ne ascundem dupa religie. Ca nu i-a lasat Dumnezeu...etc, chestii de-astea de acum 2000 de ani. Ce vreti...sa-i omoram??? Atat va duce capul? Unii se nasc asa, altii devin asa. Dar ei exista, sunt oameni...nu putem sa-i ignoram! |
|
|
|||
|
|||
|
Nu se nasc asa, din moment ce un copil se naste dint-o femeie si un barbat, nu are cum sa fie homosexual, este IMPOSIBIL. Copilaria este f importanta, poate a crescut fara tata (fara mama) sau in cine stie ce familie. Eu cred ca este o boala dar care trebuie tratata atat religios ( spovedanie, post, rugaciuni, etc) dar si psihiatric.
|
|
|
|||
|
|||
|
Total de acord!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 23:11:59 |
| Despre vedenii si vrajitorii cuvant spus de Pr.Cleopa | elena_c | Generalitati | 1 | 19.03.2009 02:28:32 |
| ce mi-a spus parintele.... | NiCcoleta | Arta bisericeasca in general | 17 | 20.02.2007 21:13:14 |
| Ce mai e de spus? | Iustin | Din Vechiul Testament | 3 | 11.08.2006 22:05:48 |
|
|