![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cazul este real si numai Bunul Dumnezeu si ei stiu cat de grea este crucea pe care trebuie sa o duca si mai stiu stiu ca exista pe acest forum oameni care au o situatie la fel de grava sau si mai grava dar n-au indraznit sa deschida usa sufletelor cu chei nepotrivite...dar dincolo de toate nu trebuie ,,o poveste,,ea exista ,este postata peste tot desi doamna Margareta sustie pe <crestin ortodox> ca este pentru prima data cand solicita ajutor umanitar.nu stiu pentru altii dar pentru mine postarea doamnei/mai pot eu refece caminul sa traiesc in liniste la batranete/....m-a socat.
|
|
||||
|
||||
![]()
1. 11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie
2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU.................. 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi ............. 10. 21 iunie J ....... 11. 22 iunie Vi........ 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II 15. 26 iunie M 16. 27 iunie Mi 17. 28 iunie J 18. 29 iunie Vi 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist
|
|||
|
|||
![]()
N-ar fi si mai bine daca s-ar face si o lista asemanatoare cu cei care se inscriu sa trimita un banutz sau altceva necesar, doamnei?
Ne plac povestile cu sfinti, le pupam icoanele, ne rugam lor, dar avem curajul sa punem macar un deget la efortul lor? Daca pentru fiecare zi de rugaciune s-ar aduna si 50 ron macar, tot ar fi ceva. Uite eu ma inscriu deja, cu 100RON. Mai raman 18 zile, cine se inscrie? Last edited by AlinB; 11.06.2012 at 01:04:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca unii din cei care au dorit sa trimita au facut-o deja si au vrut sa ramana anonimi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce pentru rugaciune se poate face lista si pentru un ajutor material nu? De ce nu zicem la fel "pai de rugat ne-am rugat toti" si fiecare crede ca toti ceilalti s-au rugat si de fapt n-a facut-o mai nimeni. |
|
|||
|
|||
![]()
Alegerea de a-si face public ajutorul apartine fiecaruia.
O rog pe doamna Bogman sa nu le dezvaluie numele, daca ei nu doresc acest lucru. (Ultima fraza nici nu merita luata in discutie) |
|
||||
|
||||
![]()
Reiau datele doamnei, postate in paginile anterioare, pentru cei care au posibilitatea sa-i ofere si ajutor financiar, trimitandu-l prin mandat postal:
BOGMAN MARGARETA str. Paltinișului nr. 28A cod 430393 loc. Baia Mare jud. Maramures |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|