![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Va multumesc frumos tuturor pentru sfaturile legate de doliu.
As mai avea insa o intrebare. In casa in care a locui si a murit soacra mea au fost rostite blesteme si au fost facute vraji. Noi dorim neaparat sa facem o sfastanie, insa preotul care a tinut slujba de inmormantare a zis sa o facem dupa 40 de zile. Se poate face si mai repede sau asa e randuiala? Eu una refuz sa locuiec in acea casa pana la sfestanie. Multumesc! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Parerea mea ar fi sa faceti sfestanie cat mai repede cu putinta, si sa se citeasca si rugaciunile ptr blesteme, farmece.Locul trebuie sfintit inainte de a intra in el. Alt sfat: cautati un preot care sa va faca slujba asa cum trebuie: o sfestanie dureaza 40 de minute, nu 10! la care se adauga rugaciunile ptr diferite trebuinte: pace si inmultirea dragostei, dezlegarea de blesteme, farmece etc. Dumnezeu sa o ierte pe soacra ta si sa va daruiasca si voua putere sa treceti cu bine peste toate.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 14.06.2012 at 11:13:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Toate cele bune! |
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca doliul in mare parte se poarta in suflet. Ceea ce noi construim in societate cu imbracamintea in negru, cu barbatii nebarbieriti si alte superstitii este deja un alt cadru. Sunt de acord cu imbracamintea in negru insa nu si cu celelalte aspecte care pana la urma tin de igiena personala si nu de biserica.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Doliul , ce inseamna el? | clementia | Generalitati | 38 | 26.07.2012 15:42:50 |
| Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
| Doliul | elizabeta | Generalitati | 3 | 23.12.2009 16:06:54 |
| Doliul | daliapantelimon | Generalitati | 3 | 04.02.2007 13:12:14 |
|
|