Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2012, 00:46:31
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de myself00 Vezi mesajul
și eu fusei ca dvs...!

la început nu eram un practicant al exegezei( al textelor scripturistice) eram genul de băiat(indolent)!:! însă de când am început să conceptualizez ramura propriei tipologii(din păcate) al prodigioaselor mele manifestări, care m-ar fi (povățuit) spre locuri nefaste...! viața mea a luat cu totul o altă întorsătură....! înț dvs...

când cineva este mistuit de răcoarea tainică..pe care numai Hristos ți-o poate da...cu precadere celor care o cer...coexistând cu El.. atunci conștientizează că stația pelerinului nu ne oprește ici pe acest(materialnic) mapamond...
off topic: myself, jos pălăria! I am impressed, really.
[mă bucur că te-ai molipsit de la M&M - Mihailc și Mihnea]

on topic: Simply_me, sper că v-a ieșit frumos costumul de căpriță ptr. fetița dvs. și a fost încântată de serbarea de azi, cu sau fără coarne. :) Când eram și eu ca ea, țin minte că mi-a dat dna educatoare să joc rolul lupului din Scufița Roșie... n-am avut decât niște pantaloni pană, negri, și un pulover albastru (imaginând probabil lup cu blana sură, haha) și o mască din acelea cu cap de lup. A fost foarte fun! (și dacic, mă gândesc acum :))
Reply With Quote
Vechi 16.06.2012, 00:59:01
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
off topic: myself, jos pălăria! I am impressed, really.
[mă bucur că te-ai molipsit de la M&M - Mihailc și Mihnea]

on topic: Simply_me, sper că v-a ieșit frumos costumul de căpriță ptr. fetița dvs. și a fost încântată de serbarea de azi, cu sau fără coarne. :) Când eram și eu ca ea, țin minte că mi-a dat dna educatoare să joc rolul lupului din Scufița Roșie... n-am avut decât niște pantaloni pană, negri, și un pulover albastru (imaginând probabil lup cu blana sură, haha) și o mască din acelea cu cap de lup. A fost foarte fun! (și dacic, mă gândesc acum :))
Eu am fost pusa sa joc rolul unei tiganci,nu tu animal sau personaj de poveste...nu,tigani!
Fuste,baticuri inflorate si salbe.In orice caz,mai usor decat dilema caprei...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2012, 01:05:28
Simply_me
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul

A iesit totul bine (fara cornite), eu am fost furnica si de atunci mi-a ramas porecla furnicuta.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lumea copiilor anna21 Generalitati 312 01.03.2012 23:12:28
Imbracamintea monahala si tunderea parului Marius22 Calugarul 13 26.01.2012 16:34:42
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) mirela1990 Umanitare 0 12.12.2010 00:27:05
imbracamintea la calugari gheorghie Generalitati 12 09.09.2010 15:30:20