![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am spus ce am simtit si ce am vazut cand am privit capul acelui tanar. Din mai multe capete se ivesc mai multe pareri si, pana la urma, cineva ne scoate din incurcatura in problemele delicate. S-a pus problema daca tanarul e sau nu e ortodox si am dat un raspuns. Dar in probleme de acest fel e bine sa fim cu luare aminte, caci, asa cum ai observat, usor poate sa apara ispita in cuvant si apoi iti reproseaza lumea ca uite ce ai zis. Last edited by antoniap; 18.06.2012 at 18:09:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt ecumenista, dar imi pasa de toti cei care mor pentru Hristos. Ca nu-i putem cinsti ca sfinti ortododocsi pe crestinii neortodocsi e de inteles, dar in cazul muceniciei, ar trebui sa avem mai multa condescendenta pentru oameni care-si dau viata pentru Hristos. Last edited by antoniap; 19.06.2012 at 19:19:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Era o fervoare exagerata fara baze reale si s-a ajuns chiar la afirmatii de o indoielnica ortodoxie (cea cu traitorii..supraconfesionali). Last edited by AlinB; 19.06.2012 at 21:14:23. |
|
|||
|
|||
![]()
In Ortodoxie, ,,cel ce se inalta se va smeri.''
|
|
|||
|
|||
![]()
In seara aceasta am ascultat inca un preot care a confirmat ceea ce a spus Catalin2. Chiar daca omul primeste moarte martirica pentru Hristos, nu poate fi considerat sfant de catre Biserica Ortodoxa, daca n-a marturisit dreapta credinta. Nu stiam sigur ca asa stau lucrurile si le multumesc celor care le-au clarificat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De data asta nu ai mai luat de bun si pe nemestecate ce scrie pe apologeticum. Ma intreb de ce.. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia pentru prescolari | Lilith23 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 52 | 12.08.2011 20:08:50 |
Ruga pentru un suflet tanar | ancaperluta | Umanitare | 5 | 09.03.2011 17:30:51 |
Ruga pentru un suflet tanar!!!! | ancaperluta | Intamplari adevarate | 4 | 09.03.2011 10:34:27 |
Ruga pentru un suflet tanar!!! | ancaperluta | Rugaciuni | 0 | 08.03.2011 19:30:03 |
Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 18:12:16 |
|