![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna ziua. Eu v-am solicitat ajutorul. Este un fost elev de al meu. Acum este clasa 1 si a avut un accident cu bicicleta cand se juca. Cornul biciletei i-a strapuns pantecele si a fost dus de urgenta la spital. A fost operat de doua ori si este in stare grava. Este un baietel cu putine posibilitati materiale si multi frati...
Va rog din suflet daca se poate sa il pomeniti si pe el in rugaciunile personale. Se numeste Mihai-Catalin. Domnul sa il ajute! |
|
||||
|
||||
![]()
Fratele lui a plans ieri toata ziua la scola... Mi se rupe sufletul cand ma gandesc prin ce trece...
|
|
||||
|
||||
![]()
Macar il rugaciunile personale sa il pomeniti... Va multumesc din suflet!
|
|
||||
|
||||
![]()
V-am solicitat ajutorul datorita cuvintelor Domnului "unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu sunt si eu in mijlocul lor." (Matei 18:20).
Eu spun sa ne rugam toti cei care doresc sa il ajute, in fiecare seara timp de trei zile la aceeasi ora... 21:00. Credeti ca este bine asa? |
|
||||
|
||||
![]()
Sa-l ajute Domnul sa scape! Are nevoie cumva si de ajutor material, de carti, rechizite?
Ce rugaciuni propuneti?
|
||||
|
||||
![]()
Maica Domnului grabnic ajutatoare, ajuta pe Mihai Catalin in necazul lui.
|
|||
|
|||
![]()
Sigur o vom face!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum se mai simte?
De obicei primele 24-48h sunt critice.. Daca nu este nici o ameliorare poate ar trebui sa-l transfere la un spital mai bun, la Bucuresti undeva. Sunt unele spitale, chiar judetene - povesti de groaza, la cazuri mai complicate e moarte sigura. Daca n-au resurse financiare pentru asta ne mobilizam noi cumva, doar sa fie bine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Catalin are nevoie de ajutor | miaulici | Umanitare | 4 | 06.09.2010 20:28:15 |
Rugaciune pentru post | iosif | Pocainta | 57 | 16.12.2008 20:25:21 |
Rugaciune pentru sot | Tia | Rugaciuni | 0 | 27.11.2008 12:34:22 |
|