![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Am citit deseori ca un mare ajutor in bolile de stomac este sucul de cartof crud. Sunt multi cei care spun ca este un adevarat leac minune pentru afectiunile stomacului. Poate il incercati si dvs. atunci cand medicul va ingadui si Rebecca va putea sa bea. Numai bine! Doamne ajuta!
Dumnezeul meu, cred intru Tine si ma rog Tie, intareste-mi credinta! Te iubesc, sporeste-mi dragostea! Ma pocaiesc, fa-mi cainta sa prisoseasca! Te rog, cu umilinta, lumineaza-mi mintea, oteleste-mi voia, curateste-mi trupul si-mi sfinteste sufletul! (Rugaciune pentru mantuire) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|