![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iau eu acea zi.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Ne bucuram pentru vestile bune de pana acum. Sa ii dea Domnul vindecare si alinare, iar pe dvs. sa va intareasca!
11 iunie L- Crestina obisnuita Paraclis II + LaraG și Yasmina - acatistul Sf Nectarie 2. 12 iunie Ma-Glykys + Yasmina - Paraclis II + Acatist 3.13 iunie Mi-Crestina obisnuita Paraclis II + Glykys - Acatistul 4. 14 iunie Jo- Crestina obisnuita paraclis II + Glykys - Acatistul 5.15 iunie Vi- Crestina obisnuita - paraclis II +Myself 00- Acatistul? 6. 16 iunie Sa- myself00 - paraclis II + Acatist 7. 17 iunie DU- Myself00 - idem 7. 18 iunie L - Yasmina - paraclis II + Acatist 8. 19 iunie M - LaraG - paraclis II + acatist 9. 20 iunie Mi - Anonim - paraclis II + Acatist 10. 21 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 11. 22 iunie Vi Tuns Diana - paraclis II + Acatist 12. 23 iunie S Anonim 1 - Paraclis II + Acatist 13 24 iunie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 14. 25 iunie L - Crestina obisnuita - paraclis II + glykys - acatist 15. 26 iunie M - Hartford - paraclis II + acatist 16. 27 iunie Mi - anonim - paraclis II + acatist 17. 28 iunie J - anonim - paraclis II + acatist 18. 29 iunie Vi - anonim - paraclis II + acatist 19. 30 iunie S - Anonim 1 - paraclis II + acatist 20. 1 iulie D - Anonim 1 - paraclis II + acatist 21. 2 iulie Lu - Yasmina - paraclis II + acatist 22. 3 iulie Ma - ............................................ Dumnezeu sa primeasca rugaciunile care se fac pentru sanatatea Rebeccai!
|
|||
|
|||
|
dacă te rogi pt cineva în suferință, prin glăsuirea anumitor rugăciuni/acatiste...însă în timpul rugăciunii aflându-te pe alte talazuri...! ți-ai pierdut timpul în zadar...!!!
@Bogman Margareta dacă ați avea credință, dvs pers ați putea-o ajuta pe fiica dvs...!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca nu poti ajuta, macar incearca sa taci. |
|
|
|||
|
|||
|
Va doresc ,d-le senior membru MYSELF00 sa va dea dv-stra D-zeu atita credinta cita am eu ,si sa va inschinati si sa postiti atita cit am facut-o eu in cei 33 de ani decind sa nascut Rebecca ,atunci cind o sa aveti probleme reale si grele cum am eu si familia mea ,si o sa va ajute D=zeu pe dv-stra mai mult decit pe noi ,.......dureroasa remarca ,d-le nu va doresc nimic rau in viata ,numai sanatate si bucurii ,si sa fiti la fel de bun crestin cum sunteti acum ,........D-zeu sa ma [ne] ierte daca am gresit,..careva dintre noi ,...Doamne ajuta
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
eu sunt doar un puști care tocmai l-a găsit(se pare) pe Iisus...!!! până acum cufundându-mă în neantul neștiinței...!!! Last edited by myself00; 20.07.2012 at 23:49:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Mă înscriu eu pentru marți, 3 iulie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu pot intelege ,anumite pers. de pe forum ,iertati-ma poate nu ar trebui sa dau nume ,dar cu putin timp in urma [2sapt]am primit un mesaj in particular de la un crestin care mi-a sugerat sa-i dau o adresa sau un cont in care sa-mi trimita niste bani,dar cu o singura conditie sa nu afle nimeni,...ca mai apoi sa ma puna la zid si sa=mi zica urmatoarele,.........;;.iertați-mă dacă v-am jignit cu ceva anume...!!!
actualmente n-am timp vă vb de anecdoticul fiicei dvs...!!;;nu pot.... si nu vreau sa accept aceasta jignire,.......pur si simplu nu stiu de ce se intimpla asa ceva cu un crestin adevarat ..Daca voi intelegeti ceva luminati-mi minte si mie ,Prima data vrea sa te ajute ,fara sa stie nimeni de pe site ,mai apoi ma jigneste public,....ce o fi in mintea acestui om....iertati-ma daca am jignit pe cineva ,sau am gresit cerindu-va parerea.So fi suparat ca nu am acceptat sa fiu ajutata in scret??????...........Doamne ajuta |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 12:40:53 |
| Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 04:41:54 |
| rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 11:13:17 |
|
|