![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Folositoare si incurajatoare destainuire! In primul rand felicitari pentru ca sunteti printre putinii tatici care ati acceptat sa preluati aceasta grea si solicitanta sarcina. Acesti tatici din cate am vazut, sunt pe cale de disparitie.
Ati intrat in profunzimea lucrurilor si ati incercat sa identificati si cauzele ascunse ale durerilor. Acceptarea rolului de mama, aduce cu sine o schimbare care impune suportarea multor lucruri care deranjeaza comoditatea si implica o renuntare la propria persoana. Este greu, este masura inalta, uneori simti ca vrei si nu reusesti, alteori te simti neputiincioasa, dar asa cum ati spus, rugaciunea salveaza. Si la femei mai este un lucru, frustrarea ca nu mai reusesc sa faca lucruri de care depinde atmosfera calda a caminului: mancare, curatenie, etc. Poate pare banal ce spun, dar este un lucru esential pentru femeie sa fie si toate acestea in perfecta randuiala. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de mesaj ioan cezar, pt mine e putin mai greu ca nu am prietene, m-am mutat de curand aici, sotul e fff ocupat familia mea e fff departe dar o am pe Maica Domnului, m-am vaitat la un preot ca nu am prietene si ca ma simt singura si mi-a zis ca o am pe Maica Domnului si asa e .
Si eu am o Marie ca si tine Cezar dar a mea e mai mare, cat a fost mica a fost cea mai cuminte fetita acum.. e ca o caprita -alearga, se cocoata etc. Citat:
Fetita mea s-a trezit acum 2 ore si acum e cu burta pe skateboard, baiatul inca doarme, fiind cel mai activ are nevoie de somn. ![]() Last edited by Simply_me; 02.07.2012 at 09:02:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, ideea de mai sus este buna.
Voi cei care obositi, mai dati copiii si la altii: rude, prieteni, oameni care nu au copii. Va fi bine si pentru voi ca faceti pauza si va reincarcati bateriile si o bucurie pentru ceilalti care nu-i au.
|
|||
|
|||
![]()
Cat mai mult in aer liber. In casa, numai la masa si la culcare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam greu pentru ca: 1. stau la bloc si mai am si eu treaba prin casa si 2. este fff cald acum sunt 33 grade.
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista parc. Problema tine 99% de obiceiuri si mentalitati. Mi-a fost tare grei sa-mi conving prietenele sa puna in cui anumite treburi in casa si sa dea putin in mintea copiilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mie mi-au fost de folos bicicleta si calatoriile(oriunde : parc,vizite,strand,muzee) Parintii mei au avut noroc ca mai tarziu cand am invatat sa citesc,trebuiau sa ma impinga afara :) Imi pare rau ca nu locuim aproape,i-as fi luat eu in parc pt cateva ore,am f mult timp liber :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 02.07.2012 at 19:42:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
un sfat va rog... sper ca aveti rabdare sa cititi | Suferinta | Generalitati | 14 | 14.12.2011 14:58:33 |
Rabdare | Desideria | Generalitati | 12 | 02.08.2011 21:31:21 |
De ce rabdare? | florin.oltean75 | Generalitati | 57 | 01.05.2011 20:35:51 |
ce inseamna m-am sculat din cadere?(rabdare) | innocentul | Pocainta | 0 | 21.05.2010 17:00:46 |
|