![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Aoleu... ce imi vad ochii. Micutii de voi, cum va lasati manipulati. Nici nu stiti ce inseamna lovitura de stat. Lovitira impotriva pdl, da. De stat? NU! Ati uitat cata umilinta au indurat pensionarii din caza acestor "oamnei"?
Nu mai plecat urechea asa repede la ce spune basescu. Nu v.au ajuns 8 ani de dictatura si de minciuna? Mi.e mila de voi... cum va lasat influentati. E ca in bancul ala cu nenea care mergea p autostraa si asculta radioul: un nebun merge pe contrasens pe autostrada A1." Si zice el in gandul lui: care, ca sunt milioane!" Asa si voi. Nu vedeti ca nu se mai poate atat batai de joc? Trebuie sa revenim la normalitate oamneni buni! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca PSD -ul e cumva gaina cu oua de aur, o sa scoada bani pe .... si o sa renunte la imprumuturile FMI pentru pensii si hotiile clientelei politice? Nu, va continua politica de austeritate pentru ca nu e un moft - nu sunt suficienti bani si pentru romani si pentru hotiile lor, ba s-ar putea sa duca hotia pe noi culmi, sunt suficiente zonele in care pot concedia inca bugetari, se mai pot face privatizari dubioase, construi autostrazi la preturi SF, bagat pe fir baieti destepti, etc. S-ar putea chiar sa ne mai trezim cu niste surprize pe langa. Si inca ceva, atat timp cat romanul nu se vindeca de sindrom "schimbarea domnilor, bucuria prostilor" - nici nu se va schimba nimic in tzara asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu s-a facut nimic pentru dezvoltarea comertului, turismului, serviciilor, a economiei in general, politica acestui guvern nu a pus in centrul atentiei omul cu nevoile si cerintele lui; va mai amintiti ce a spus ambasadorul S.U.A in prezenta lui Base???? a spus ca guvernul american, in tot ce face, pune in centrul atentiei bunastarea poporului sau; au avut si ei pe Bush care a facut exact ca si guvernul lui Base; dar au scapat de el, s-au trezit!!!!, ...noi ....nu......ce a facut bun guvernul Base decit razbunare si haos???????a lovit haotic si fara judecata in orgoliul armatei noastre, in orgoliul batrinilor nostri, a functionarilor nostri, a dascalilor nostri, a creat haos, saracie, umilinta, ....nimic bun!!!!!!!!!!!!!!Este o vorba care zice ca " Din vedere se cunoaste omul,si din chipul fetei se cunoaste cel intelept".......treziti-va romani!!!!dintre doua rele alegeti ce este mai bun!!!!!!!!!!!!!!
. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si numai cu asta, lista s-a facut praf. Daca si Adrian Nastase este condamnat pe nedrept... |
|
||||
|
||||
![]()
Eu unul nu zic că n-o fi vinovat.
Măi, dar din cca 7..800 de martori auditați, cică nici măcar UNU n-ar fi zis ceva ce putea fi folosit ca probă împotriva lui. Ceea ce vreau să zic e că dacă tot îl condamni, fii mă măcar în stare să strângi probe solide. Apropos, ai citit motivarea sentinței? @Vsovivi: poate n-ai aflat: AMR 15! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asta a fost chiar tare.
|
|
||||
|
||||
![]()
super tare...din 2 draci alegeti dracul mai bun! Buna poanta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă nu ai altă alternativa, ești nevoit să alegi din ce ai.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|