Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2012, 15:49:52
adimirea
Guest

Implicit

Nu e ceva personal, nu sunt suparat, dar sunt intr-adevar dezamagit de starea in care sunt lucrurile in ziua de azi, si de ceea ce societatea ajunge sa vada ca modele de urmat.

Pentru mine sensul cuvantului barbat, barbatia, nu are nimic de-a face cu a nu-ti putea controla furia, de a fi violent gratuit si fara sens, de a te lauda cu cate femei te-ai incurcat, de a bea, de a rade de cei mai slabi ca tine, si in general, nu are nimic de-a face cu pacatul.

Iar a fi femeie nu are nimic de-a face cu a fi vulgara, provocatoare, de a-ti expune gratuit trupul, de a fi promiscua in comportament, vicleana si ascunsa si manipulativa, de a fi curva...

Daca am intreba lumea si oamenii in ziua de azi insa, asa cum tind sa ma repet, probabil ca am ajunge la alte concluzii...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 07:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 17:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 08:26:42