![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pana una alta, hotaraste un mic grup cu interese diferite de interesele lor. Si chiar imi pare rau de cei ce raman... Oamenii buni din tara nu se implica in politica, dar, culmea, unii dintre ei se bucura cand sunt condusi (incotro?) de cate unii care nu ii merita.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nemtilor le-ar placea sa le hotarasca soarta sasii si svabii din Romania? ( sa zicem ca sunt cetateni germani, dubla cetatenie daca vreti, sa zicem ca sunt atat de multi incat sa conteze...) Nu prea cred. Last edited by Adriana Cluj; 04.07.2012 at 22:00:01. |
|
|
||||
|
||||
|
Nemtii si-au rascumparat sasii din Transilvania, desi acestia stateau in Romania de mai multe generatii. Asa au considerat ca trebuie facut cu cei de un neam cu ei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Zi atunci, nemtii din Cehia! ori Austria, ori Elvetia, ori...........America de Sud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! presupune. Le-ar placea??????? Last edited by Adriana Cluj; 04.07.2012 at 21:18:47. |
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca da.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ei aici cred ca te inseli!!!! Din surse sigure: nu le plac nici sasii/svabii stramutati acolo, ii tin un pic la distanta!
|
|
|
||||
|
||||
|
Cehii? Elvetienii?
Ca despre nemti- nu le-or place, dar i-au rascumparat dupa cateva generatii bune...Si cred ca voteaza egal cu ceilalti. Sau poate nu stiu eu. Poate ca au o lege electorala in care se spune, de exemplu " au drept de vot cetatenii proveniti din Romania care au un venit de peste.....EUR/ sau au drept de vot cei care pastreaza caractere fenotipice germanice/ au drept de vot numaii cei care stau minim x luni/an in Germania si nu trec prin Romania..." intelegeti unde bat? Asta ar fi discriminare fata de ai nostri. De fratii nostri. Si asta nu e un inceput bun. Cred ca asa se rezuma de fapt si situatia: nici actuala putere nu a pus inceput bun. Din pacate stim ce urmeaza dupa.... |
|
|
||||
|
||||
|
Din pacate, nu cred ca li se va indeplini visul,acela de a pune iarasi gheara pe biata tarisoara ,pentru a o suge in continuare ca niste lipitori bolsevice ce sunt !!!
Din pacate, voi, toti ce,amagiti sau prostiti de televiziunile voiculesciene,va faceti ca nu vedeti halul in care e condusa tara, va urez sa aveti parte din plin de guvernarea uselista si sa-i simtiti efectul pe spinarea voastra in mod direct,in magazine !!! Deja euro a inceput sa creasca intr-un ritm ingrijorator, preturile in magazine, parca au explodat, la alimente : mergi cu suta de lei,si parca nu ai cumparat nimica !!! Ce au facut acesti guvernanti ? Un mare : NIMIC !!! Insa au facut, multe in sensul de a-si da arama pe fata, umpland executivul cu dinozauri securistoizi batrani (gen marga si andronescu !). Dupa o adevarata armata de ministri ai educatiei care au fost siliti sa demisioneze, si-au gasit in sfarsit solutia salvatoare : doamna Andronescu ! Intreg usl-ul reunit, nu-s in stare sa SCOATA OAMENI NOI, bazandu-se in continuare pe relicve bune de muzeul de ceara al comunismului ! RUSINE !!! Prin asta nu fac decat sa dovedeasca inca o data ca nu sunt decat o gasca,eterna, pusa pe supt ! Probabil numai disparitia lor naturala,ne va face sa scapam de ei !!! Insa eu nu le doresc asta, le doresc numai sa plece intr-o lunga vacanta,sa-si cheltuie banii adunati in atatea guvernari...si sa ne lase in pace !!! |
|
|
||||
|
||||
|
vsovivi undercover strike again!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 14:54:31 |
| Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 20:45:03 |
| Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 08:46:15 |
| REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 09:26:00 |
| pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 13:31:18 |
|
|