![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Recomand și Mănăstirea Tismana unde m-a impresionat pictura bisericii principale, și Sfînta Ana de unde se vede superb Dunărea de sus.
|
|||
|
|||
![]()
Ecaterina, problema este ca pe site-ul manastirii nu exista un numar de telefon. In al doilea rand, ma intereseaza daca ii cazeaza pe toti pelerinii. Si UNDE trebuie sa suni.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sfanta Manastire Crasna
sat Schiulesti, com. Izvoarele, 107326, jud. Prahova, Romania tel./fax: + (40) 244 292 565 e-mail: manastireacrasna@yahoo.com site web: http://www.manastireacrasna.ro Acces: DN1/E60, DN1A Bucuresti-Ploiesti-Chiritesti (spre Cheia, Valenii de Munte), apoi DL pana la Schiulesti, 6 km. De la marginea satului Schiulesti Inca 3 km pana la manastire (ultimii kilometri de drum sunt neasfaltati). http://www.manastireacrasna.ro/contact Cred ca puteti trimite si un e-mail cu toate ca telefonul este mai operativ. Va doresc din suflet sa ajungeti, nu veti regreta efortul, peisajul este superb iar slujbele minunate, se merge (urca) putin pe jos. Aici veti intalni si multi Parinti care spovedesc (eu m-am spovedit timp de cativa ani la un Parinte caruia ii datorez mult, enorm de mult). Asteptam sa ne impartasiti impresii. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu tot dragul, daca reusiti sa ajungeti sa ne spuneti si noua in cateva randuri cum a fost. Manastirea Crasna ocupa un loc special in inima mea, cand veti merge ( cu ajutorul lui Dumnezeu) acolo, veti intelege si de ce.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost uimitor ca dupa drumul acela lung de aproape o ora de mers pe jos (dar frumos, prin padure), cand am ajuns la Crasna la manastire, atata bucurie si binecuvantare am primit, de nedescris. Cam aceeasi traire pe care am avut-o la manastirea Rila din Bulgaria (poate mai putin decat la Rila, dar tot acelasi sentiment), unde din prima clipa cand am intrat pe poarta manastirii m-am simtit ca si cand apartineam de locul acela, ca si cand locul acela era dintotdeauna in sufletul meu desi nu-l vazusem pina atunci, ca si cand ajungeam in sfarsit acasa. la Rila era binecuvantarea Sf Ioan de la Rila, care parca te intimpina cu dragoste inca de cum pui piciorul in manastire. Si inca cate si mai cate, felurite daruri, are Sf Ioan pentru cei ce vin la Rila!... As vrea sa mai merg inca o data la Crasna, mai ales la acum duminica, de Sf Ilie va fi unul din hramurile manastirii (din cate imi aduc aminte)
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 15.07.2013 at 16:59:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Este frumos sa ramai o seara la Crasna. Slujbele sunt deosebit de frumoase, se face si miezonoptica iar dupa aceasta se citesc cateva rugaciuni speciale pentru diferite nevoi (pe vremuri se citeau molitfele Sfantului Vasile cel Mare). De marile sarbatori este foarte aglomerat, in special de hram, uneori nu mai sunt locuri de cazare, dar Parintii gasesc solutii si primesc pe toata lumea. Am fost cazati si in pod, si in biserica, sub cerul liber nu a ramas nimeni. Apoi osteneala Parintilor si dragostea cu care ii invita pe credinciosi la masa...totul este bucurie. Astept sa creasca micutii mai mari si sa mai mergem sa ne bucuram de atmosfera duhovniceasca deosebita.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sugestie pentru un suflet | brokeneagle | Slujba inmormantarii | 11 | 31.10.2010 21:47:09 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
o sugestie | vali_sch | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.01.2008 20:15:58 |
pentru cei in vacanta:joc | urzicuta | Generalitati | 16 | 23.07.2007 19:48:52 |
|