Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2012, 22:32:56
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu sunt ortodoxa in primul rand “prin conjunctura”.
L-am vazut pe bunicul meu cautand raspunsuri…Toate “sectele” (o citez pe bunica) veneau in casa noastra si rezultatul a fost neschimbat…bunicul nu si-a schimbat credinta. Acest motiv nu cred ca m-a influentat pentru ca eram de partea bunicii: nu trebuie sa cercetezi ci sa crezi.
Apoi, la religie ne-a invatat parintele din istoria Bisericii si cand au aparut diferite “credinte”. Si ma gandeam pot si eu inventa credinta mea rupta din “camasa lui Iisus” dar originea- anul aparitiei - tradeaza ruptura. Deci sunt ortodoxa pentru ca ortodoxia s-a nascut cu Iisus.
Dar adevarul este ca toate motivele palesc in fata adevarului ca sunt ortodoxa pentru mi-a pazit pasii Dumnezeu sa nu ma indepartez. Au fost momente cand nu am pazit ortodoxia....chiar am avut o perioada cand vroiam sa ma marit cu un musulman.
Sincer, cred ca daca esti un om bun, care lupti pentru a avea inima curata, Dumnezeu te aduce pe drumul cel bun pentru ca El este Calea chiar si atunci cand ai “alta conjunctura”.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suntem deficitari iosif Despre Sfanta Scriptura 22 24.04.2012 00:55:22
De ce suntem singuri? luciamanta Generalitati 67 04.04.2011 23:12:41
Suntem singuri? s_snape Umanitare 17 26.11.2008 08:36:51
Suntem eurointegrati silverstar Generalitati 33 07.01.2007 21:09:15