![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu propun sa avem aceasta discutie intr-un grup privat, asa cum este, spre exemplu, cel al lui Cristi, "Biserica Sf. Nectarie". In felul acesta, discutiile pot fi vazute numai de membrii grupului, care primesc invite de la moderator sau de la alti membri. Ne trebuie un moderator care sa creeze grupul si sa dea invitatii persoanelor care ii vor cere acest lucru in privat sau celor care se stie ca de-a lungul timpului au acceptat sa se implice in actiuni de acest gen.
In felul acesta, ne ferim de comentarii mai mult sau mai putin rautacioase si offtopic si nu va sti nici stanga ce face dreapta (in limita posibiltatilor, fireste).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De acord si ca cel mai mult conteaza calitatea rugaciunii . Ca daca ar fi vorba de cantitate ,m-as inscrie si eu pentru fiecare din cele 40 de zile,si s-ar rezolva si problema cu lista. Ce mare lucru sa petrec o ora pe zi,si asa nu am altceva mai bun de facut, daca as stii ca asta ajuta macar unuia dintre aceia din lista. Mai degraba ,cred ca Dumnezeu apreciaza sentimentul de solidaritate si uniune de care dati dovada impreuna ,si de aceea unii dintre cei bolnavi au inceput sa se simta mai bine . Dar mare atentie la tainuirea rugaciunii,si nu la trambitarea ei. Caci rugaciunea aceasta e pentru cel aflat in suferinta , un necunoscut de altfel , si necunoscuta trebuie sa fie si rugaciunea noastra |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Pana la urma ce facem? Asteptam ce anume?
Hotararea este laudabila insa mai trebuiesc trasate niste detalii;la prima privire avem sapte zile care vor fi luate de sapte useri... Ce se intampla cu ceilalti? Banuiesc ca vom avea mai multi doritori? Vor fi mai multi care se vor ruga Lunea si poate 0 Duminica,cand programul este mai aglomerat:biserica,familie,timp liber... Eu nu sunt atat de vrednica la rugaciuni,incat sa citesc in fiecare saptamana... Deocamdata stiu cat pot duce,as putea sa ma inham saptamanal dar daca ma fac de ocara si nu ma pot tine de program?Nu va fi placut pt nimeni ...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
A fost creat un "Grup de Rugaciune " si vor fi toate detalile acolo !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vezi ca ti-am trimis si tie invitatie si urmeaza sa mai fac si altora. |
|
||||
|
||||
![]()
nu am primit nimic inca...mai astept...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Am primit un telefon dragi forumisti, am fost rugata sa pomenesc pe un tanar accidentat zilele trecute, pe nume ADRIAN-VASILE. A mers cu motocicleta si ghidonul i-a spart cosul pieptului, patru coaste au strapuns plamanii iar sirea spinarii este ciuruita in trei locuri. Dimineata intra in operatie.
Fie ca bunul Dumnezeu, Maica Domnului si toti sfintii dragi sa aibe mila de sufletul lui si sa-i lumineze pe doctori sa reuseasca grelele operatii ce trebuiesc facute. Pomeniti-l va rog si pe el in rugaciunile voastre! Slava lui Dumnezeu pentru toate!
|
||||
|
||||
![]()
1. Angelica, nepoata de 13 ani a d-nei Vasilica (Hartford)
2. Rebeca, fiica doamnei Bogman Margareta din Baia-Mare, bolnava de tetrapareza spastica 3. Vlad Alexandru Toma din Memphis, baietelul de 5 ani jumate, bolnav de cancer 4. Ileana, bolnava de cancer pulmonar 5. Mihai Catalin, baietelul de clasa 1, accidentat la abdomen cu ghidonul bicicletei 6. Mihaela-Teodora, studenta la medicina 7. Geanina, profesoara de religie din Galati, pensionata la 34 de ani pe caz de boala, maladia Lobstein (boala oaselor de sticla) 8. Radu Stefan, baietelul de 2 ani diagnosticat cu cancer 9. Mihai, userul Cel Mandru 10. Elena si Florică, dupa cum au spus, sunt intr-o situatie critica, locuiesc in padure si Elena urmeaza sa nasca 11. Patricia Diana Maria 12. Dumitru 13. Steliana (colega de forum patricia2006) 14. Adrian-Vasile - a suferit un accident de motocicleta 15. 16. |
|
||||
|
||||
![]()
DRAGA MEA POATE CUNOSTI PERSOANE CARE VOR SA FACA O FAPTA BUNA... HAIDETI SA NU LASAM CA O TANARA DE 32 DE ANI SA PLECE DINTRE NOI! EXTREM DE URGENT!!!
Dragi prieteni si pacienti, cei care vreti si puteti sa donati haideti sa ajutam aceasta tanara de 32 de ani care are mare nevoie de ajutor! Acum la început de an, haideti sa facem o fapta buna! VIATA ACESTEI TINERE DEPINDE DE AJUTORUL PE CARE VOM REUSI TOTI SA IL ACORDAM CAT MAI REPEDE POSIBIL! . URGENT ‼️ Avem nevoie de donare trombocite ,doar de la a doua donare de sânge cu mențiunea Cloos Elena Cristina ,secția ATI la spitalul Universitar București !!!!Va rog din suflet să ne ajutați ! 😭😭😭😭😭😭 .
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Sfintii Parinti se adresau tuturor persoanelor sau doar unui grup/categorie?? | 52ZIZO | Biserica Ortodoxa Romana | 21 | 28.08.2010 09:38:45 |
Arhimandritului Lazar Puhalo din anul 1989 adresata unui grup de catehumeni | patinina34 | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 28.12.2008 00:20:50 |
Pelerinaj cu grup, duminica | Z.Lidia | Pelerinaje la locuri Sfinte | 4 | 26.05.2008 05:35:18 |
|