Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.07.2012, 01:20:55
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
E bine că realizezi că ai greșit, vorbind doar așa de a mai trece timpul. Ce să-i faci măi Iustine, nu-mi plac mincinoșii . Dacă scria un zaharia, un mosch Neagu , un costel , o glykis cea ce tu declarai mai sus , îi credeam , dar tu singur ai declarat că ortodoxia ți-e străină , și atunci de ce să mințim, de ce să folosim vorbe mari fără pic de acoperire în viața reala ? Asta-i problema , vecine ! ! !
Stiu ca esti orbit de dezbinare cand vorbesti ,asa cum sunt eu lovit de graba ,de necunoastere , de neinspiratie .
Lauda pe unul,acuza pe altul ! Dar adevarul ? Cand vei avea curaj sa dai pieptul singur cu el ?

Si stiu ca iti e de folos sa iti atraga si tie cineva atentia,ca si mie imi e de folos sa imi zica.Doar atit te intreb ,oare celorlalti le este de folos ?
Ai vrea poate sa zic ca nu iti mai raspund ,de grija de a nu sminti pe ceilalti.
Dar sigur ,la cate se spun pe aici ,cred ca nimeni nu se mai mira de nimic .
Macar critica ideile si nu persoana ,ca asta poate fi interesant pentru altii ,nu calitatile sau defctele noastre
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46