![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumim Laurentiu pentru postarea de un real ajutor. Este o idee foarte buna sa scriem si noi (cei care mai stim) ziua si Biserica in care se face Sfantul Maslu. Eu stiu inca cateva Biserici unde se savarseste Sfantul Maslu vinerea, dar ca sa fiu sigura ca voi posta o informatie corecta, vreau sa ma interesez personal si apoi voi reveni cu informatii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sf. Maslu - Joi la ora 18:00 la Biserica Sf Ioan Botezătorul situată puțin mai jos de magazinul Cocor
Informația e verificată personal... |
|
||||
|
||||
![]()
Luni, la biserica Sf. Mercurie, maslul la 17 sau la 18 - stie Cristiboss.
Si vinerea aceasta este sarbatoare - Sf. Ilie - si se face Sfanta Liturghie. Am observat ca pe programul afisat la biserica Coltea apare si Sfantul Maslu, de la ora 17 (plus cateheza).
|
||||
|
||||
![]()
Sf. Maslu- la Biserica Sf. Calinic de la Cernica si Sf. Paraschiva- Titan (langa Parcul IOR, intrarea cu statuia Cuza)- miercurea, de la 17:00.
|
|
|||
|
|||
![]()
Spitalul Sfantul Ioan (Vitan - Barzesti) miercuri ora 18 (cu exceptia zilelor in care sunt randuite alte slujbe)
Spitalul Sf. Luca (sos. Berceni) miercuri si vineri de la 17. Biserica Sf. Ioan de pe str. Emil Racovita (colt cu Moldovita) - biserica e inca in constructie, slujba se tine la subsol, dar e foarte frumos, aproape ca la bisericile pe care le-am vazut Grecia - vineri de la 18, cred (eu am ajuns intamplator dupa ora 19 si era la final). |
![]() |
Tags |
bucuresti, maslu, program, sfantul |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maslu | arifa | Maslul | 52 | 25.07.2014 21:55:12 |
Sfantul Maslu - Biserici in Bucuresti | elenan | Maslul | 21 | 04.09.2012 20:24:56 |
Lumanarile de la maslu | adina30 | Maslul | 11 | 19.03.2011 21:52:31 |
Sf Maslu=exorcizare 2 ? | catalin01 | Exorcismul | 20 | 15.03.2011 20:02:37 |
maslu | elisei | Maslul | 7 | 16.06.2007 00:29:39 |
|