Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
N-ai ghicit, stai jos!
Contact vizual, ori contact electric?
Lăsând gluma la o parte, apostolii n-au întemeiat nici Biserica Universală (Catolică), nici Biserica Ortodoxă. Dacă ar fi fost așa, ar fi trebuit ca denumirea să apară în Evanghelii, F.A., Epistole ori măcar în Apocalipsa. Timp de 60 de ani să nu scri un cuvințel despre asta? Nț, Nț!
Or fi rădăcinile apostolice, dar fructele sunt amare...
Capul Bisericii este Hristos. Așa scrie și așa credem.
Tocmai am spus că nici Biserica Catolică, nici cea Ortodoxă n-au fost înființate de apostoli. Nici cea Adventistă, ca să fi împăcată... ar fi absurd să afirm asta (la data înființării ei apostolii erau morți de mult).
Când zici trup, zici automat Cap!?
"Prostia" asta a spus-o mai întâi Hristos când a afirmat (Mat.21,31) că vameșii și desfrânatele merg în Împărăția lui Dumnezeu înaintea "dreptcredincioșilor" ce postesc de două ori pe săptămână, fac exorcizări și au minuni. Și nu din cauza lucrurilor bune care le fac și le au ("dreptcredincioșii"), ci din cauza fără-de-Legii pe care nu doar o săvârșesc, dar o și predică. Nah, că am spus-o!
Ba cred, dar asta nu-i va scuti pe respectivii dreptcredincioși (că or fi ortodocși ori adventiști - să fie clar!) să ajungă în foc. Pentru ce-am spus mai sus. De fapt Hristos a spus (Mat.7,23).
|
Se vede ca orice as zice , tot nu pot sa-ti scot erezia din cap.
E trist sa vad cum eu vorbesc de istoria Bisericii Ortodoxe , de radacinile ei apostolice si imposibilitatea existentei Lui Hristos in celalate asa-zise biserici infintate de catre nu stiu ce reformator eretic ; in timp ce dumneata o tii cu "dreptcredinciosii care fac fara-de-legi si care le si propovaduiesc".
Ce fara de lege ? : ca spunem ca credinta Ortodoxa este calea cea dreapta ? Si care ar fi problema ? Nu am voie sa ma mandresc ca Mantuitorul ne-a aratat , TUTUROR neamurilor, calea cea dreapta ?
Daca Dumnezeu ar fi vazut ca credinta ortodoxa nu este credinta cea dreapta , nu crezi ca si-ar fi retras Harul Sau ?
Nu am voie sa spun ca Biserica Ortodoxa este Biserica cea dreapta? Ca enoriasii sunt si pacatosi si au si patimi - este partea a2a.
A fi credincios nu inseamna a fi fara de pacat.