![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
De ce hrăniți trollul agramat ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Mulțumesc Mihai!
vezi tu, te crezi crestin? hahaha :))) ma faci sa rad, eu am venit aici cu ganduri ''pasnice'', am pus niste intrebari la care avem nelamuri, iar voi, ati inceput sa ma jigniti.. pai na, daca nu poti sa-mi raspunzi, ce sa faci.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai pus niște întrebări ridicole, au fost useri care s-au deranjat să-ți răspundă inteligent, argumentat, pe larg, iar tu o ții una și bună cu aberațiile tale despre FBI și extratereștrii. Te-ai obosit măcar să citești ce ți s-a răspuns, înainte să-i numești pe interlocutori "fanatici pe lângă subiect" ?! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
insa la extrateresti, atlantida si piramide nu m-am convins.. si ai grija cu limbajul, crezi ca imi este greu sa te jignesc si eu pe tine? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Repet: ești un troll, iar acest thread este o dovadă mai mult decât concludentă. A, era să uit: și agramat. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Acum scuza-ne si pe noi, dar nu putem da raspunsuri la care nu exista consens general in comunitatea stiintifica sau generala
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Budism - Natura Mintii | florin.oltean75 | Alte Religii | 29 | 16.08.2012 09:54:01 |
| Linistirea - comoara mintii | florin.oltean75 | Generalitati | 1 | 14.12.2011 22:41:08 |
| Efectele televiziunii asupra mintii umane | jenica | Generalitati | 54 | 25.05.2011 00:18:13 |
| Rugaciune pt sporirea mintii | NEKTARIOS. | Rugaciuni | 2 | 29.12.2010 23:52:24 |
| Rugaciunea mintii | DanielaTM | Rugaciuni | 3 | 21.08.2009 16:26:14 |
|
|