![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar daca ratacitul afla din nou calea cea dreapta (Ortodoxia) , insa nu vrea sa o urmeze, ci prefera sa se inchine la hristosul fals ... nu cred ca mai are sanse. |
|
||||
|
||||
![]()
Si a stabilit-o odata pentru intotdeauna ! Este credinta ortodoxa (Una si buna)
Tu crezi ca Hristos se razgandeste din 10 in 10 ani , creand secte dupa bunul plac al oamenilor? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu Se răzgândește. A creat Biserica Creștină și toți cei care se închină lui în această Biserică, sunt creștini. Desigur, nu sunt și automat mântuiți... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In anul 1054 Biserica Crestina s-a despartit in doua Biserici : Ortodoxa si catolica. De atunci Biserica Ortodoxa nu am mai suferit vreo schimsa (si a ramas neschimbata in ceea ce priveste dogmatica) spre deosebire de cea catolica. Citat:
Iar Biserica Crestina nu poate fi "bisericile" aparute la initiativa unor oameni (nu are rost sa-i mai pomenesc , ii stii deja). Biserica Crestina este Biserica ale carei radacini sunt Apostolice. O biserica intemeiata de oameni (ellen white , william miller, luther , smith etc) nu se poate numi Biserica Crestina deoarece nu poarta pecetea Lui Hristos si a Apostolilor sai. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă este una de ce-mi vii cu două (BC și BO) vs. 1.000? Recunoaște că e chiar UNA: Biserica Creștină. Și nu mă mai aburi cu rădăcini, răgălii și tufișuri! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce ne numesti sectanti si eretici? Arata-ne, argumentand cu invataturi din Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura), la care noi ne impotrivim.
Last edited by mistretul; 18.07.2012 at 15:44:14. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca asociatia/cultul d-voastra a aparut la sf. sec. XIX, avand ca si membrii fondatori crestini care s-au desprins din denominatiuni protestante, desprinse la randul lor din Biserica Romano Universala, ce s-a autonimizat la 1054 de Biserica Ortodoxa Universala. BO Universala este Biserica Nedespartita a primului mileniu, din moment ce a pastrat crezul acesteia. Ulterior, Biserica Romana Universala a deviat usor, adaugandu-si unele particularitati/concepte, ce nu existau in primul mileniu (infailibilitatea papala, imaculata conceptie) apoi din ea s-au desprins denominatiunile protestante, ce au deviat mai mult fata de crezul Bisericii Nedespartite, iar in sec.XIX-XX s-au desprins din ele cele np.
SÉCTĂ ~e f. 1) Comunitate religioasă care s-a separat de biserica oficială. 2) fig. Grup de persoane izolate, care susțin o doctrină filozofică, politică etc. /<lat. secta, fr. secte Last edited by ioanna; 18.07.2012 at 16:18:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|