![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pt mine nu conteaza cati dusmani am ci cati prieteni buni care ma accepta asa cum sunt. Nu este o lupta de orgolii intre mine si glykys,nu a avut nici o datorie la mine,nu am urmarit sa-i platesc nimic din urma(cazul cu grupul de rugaciune,nu o viza in mod direct pe glykys),doar am reactionat cam dur la formularea ei in care afirma ca multi membri buni sunt iremediabil plecati din cauza unora care deschid subiecte stupide,intretin discutii acide sau cate altele. Este nedrept sa punem toate consecintele nedorite in spatele unora. Eu mai degraba ii condamn pe membrii ziditori ca au plecat decat pe cei neispraviti ca mine care nu au asa idei bune sa imparta si altora si vb vorbe.Macar in vecinatatea lor mai puteam invata ceva bun... Am avut intr-adevar o zi oribila ieri...M-am intalnit din intamplare cu o cunostiinta,sa tot aibe pana in 30 ani care se intorcea de la doctor cu ambii sani amputati:cancer! Asta raportat si la valul de cazuri de sanatate precara de pe forum,ma fac foarte tematoare pt devenirea mea:as putea sa mor intr-un timp record si sa fac foarte putin pt sufletul meu.Am nevoie de timp! Ma simt revoltata,incurcata. Nu mai am nimic de zis,si n-am sa mai zic pana trece furtuna. Stiu ca am sa sufar ca persoanele implicate nu vor mai vb cu mine,dar imi asum aceste consecinte! Va multumesc ca mi-ati scris cateva randuri legate de acest subiect,pot sa accept niste sfaturi intelepte sau cateva sugestii cand ma inpotmolesc.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Folosirea optima a functiilor forumului | tabitha | Reguli generale de utilizare a forumului | 48 | 15.11.2024 22:28:24 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Reguli de folosire a forumului. | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 1 | 14.01.2011 18:08:27 |
|