![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
am vazut pe youtub o marturie a unui asa zis calugar ortodox care sa "pocait" trecand la penticostali Poate cineva sa-mi spuna cineva daca e adevarat s-au nu?
|
|
||||
|
||||
![]()
are vreo importanta? Sa fie sanatos, el va da seama!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai ganditi-va inainte de a va lansa in acuzatii stupide, deoarece pareti o persoana rupta de realitate, traind in propriul microclimat, intr-o lume a dumneavoastra personala. |
|
||||
|
||||
![]()
cred ca mai degraba penticostalii au pus un membru de-al lor sa joace rolul unui calugar ortodox convertit la gruparea lor religioasa.
|
|
|||
|
|||
![]()
MihaiG, multumesc pentru sustinere, nu sunt deloc evoluata, dar sunt obisnuita cu cornel. Si-a gasit in sfarsit pe cineva care a avut tupeul sa se ia de el si care mai e si penticostal pe deasupra si de acum e bucuros ca are o tinta pentru foc continuu. Va urma deci un delir din ce in ce mai accentuat
![]() Numai bine!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Doriana, te rog, crede-ma, as dori sa scriu lucruri bune despre penticostali, dar nu prea am ce, efectiv, cu unele mici exceptii! adica sunt niste oameni ciudati, inchisi in sine, ursuzi, daca doresti sa porti o conversatie cu ei, sau macar sa-i saluti, se uita cu o respingere in priviri, parca s-ar feri de oameni, nu au deloc incredere. Am impresia ca asta se datoreaza celor care le tin predici, li se spune ca ei sunt mai "speciali" si ca altii, din afara acestei religii, ar avea ceva contra lor. Nu avem nimic contra lor, insa ne dorim sa fie si ei niste cetateni onorabili ai societatii. Atat si nimic mai mult! Nu am nimic contra modului lor de rugaciune sau contra comportamentului lor, dar respectul este ceva pe care-l datoram oricui, oriunde ne-am afla...Ei sunt niste oameni la locul lor, insa in anumite aspecte ar trebui sa-si dea seama ca fac parte dintr-o societate umana si ca nu sunt singurii cetateni! si iarasi nu-mi place aerul acela de superioritate si chiar aroganta, pe care multi penticostali il au.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamna, eu nu vreau decat sa va ajut. Martor mi-e Domnul. De aceea rog pe aceasta cale pe cei doi forumisti cu care vad ca aveti relatii stranse, domnul MihaiG si doamna Delia sa incerce mai mult sa o apropie pe doamna Doriana de Biserica Ortodoxa. Nu-i suficient ca-i tineti partea in frustrarile pe care le are, important este ca doamna Doriana, prin ajutorul vostru competent, sa revina de unde a plecat, pentru ca sa se apropie de Domnul Iisus. Pe latura asta trebuie sa insistati. Iar cu jocurile acelea puerile e bine sa o ajutati sa le treaca in plan secund. Fundamental este ca Doriana sa inceapa sa-L cunoasca pe Domnul Hristos si puterea mantuirii Sale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule Urs/Profet/etc...., ce vi s-a întâmplat ? De unde această veritabilă obsesie cu privire la penticostali ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Azi am vrut sa salut un vecin penticostal si s-a uitat urat la mine, trecand pe trotuarul celalalt. Hmmm, ce chestie ciudata!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
|